Blog

Készíts egyedi unikornis hajráfot!

2021.02.02 14:57

Készíts magadnak egyedi unikornisos hajráfot a farsangi bálra! Nem lesz másra szükséged csak erre a szuper Nice Group készletre, 5 perc szabadidőre és egy kis vidámságra!

 

A Nice Group pár lépéses készletével különleges és egyedi hajráfot készíthetsz magadnak, mely tökéletes koronája lesz meglévő jelmezednek. A hajráfot nem véletlenül nem készen kapod, hiszen sokkal mókásabb egyénileg összerakni, variálva a virágok sorrendjét és az unikornis szarv színátmenetes oldalának elhelyezését. 

 

A készlet hátoldalán 7 lépésben láthatod az összeszerelési sorrendet:

1.

A kicsomagolást követően vedd kezedbe a hajráfot és a flitteres füleket. A műanyag vázra húzd fel az anyagot egészen addig, még teljesen merev lesz a szövet. Ezután a kis kilógó, félkör alakú textildarabot hajtsd át a pánton, majd illeszd be a másik oldal alá. A felület tapadásából adódóan itt nem lesz szükség ragasztásra, a fülecskék a helyükön maradnak majd.

2.

A csomagolásban található tépőzár egyik oldala öntapadós. Ezt a részt majd a fejpánthoz kell rögzíteni, nekünk most arra az oldalára lesz szükségünk, ami nem ragad. Szintén a csomagolásban található néhány 2 oldalú ragacs, ezek közül tégy egyet a szarvacska aljára. Vigyázz, az átlátszó anyag eléggé ragadós, érdemes egyszerre csak az egyik oldaláról lehúzni a fóliát.

3.

A ragacsot helyezd a szarv aljára, majd nyomd rá a tépőzár hátulját. Máris készen áll a szarvacska, hogy a helyére kerüljön, ám ehhez elő kell készítenünk a hajpántot is. 

4.

A tépőzár másik felét, az öntapadós hátoldalával, tedd a fejpántra (a két fül közötti részhez) és csavard vele körbe.

5.

Most már hozzá tudod illeszteni az unikornis szarvacskát.

 

 

 

 

6.

Vedd magad elé a 3 színes virágot és próbáld ki, milyen sorrendben szeretnéd feltenni őket a hajráfra. Ez azért is hasznos, mert később már nem fogod tudni megváltoztatni a pozíciójukat. A kétoldalú ragacspöttyöket tedd a virágok hátoldalára, így előkészítve őket a ragasztásra.

7. 

Amikor már biztosan tudod, melyik virág hova kerül, válaszd ki az elsőt és nyomd hozzá a ragacsos felét a hajpánthoz. Érdemes középen kezdeni, hogy szimmetrikusan tudd elhelyezni a másik 2 virágot is.

Voilá! Kész a remekmű!

Most már csilloghatsz, villoghatsz a farsangi bálon, mert ezt a fejdíszt biztos, hogy mindenki megcsodálja majd! 

A terméket 3 különböző változatban vásárolhatod meg webáruházunkból: 

- Unikornis hajráf készítő készlet Nice Group (Megtekintéshez kattints IDE)

- Lámás hajráf készítő készlet Nice Group (Megtekintéshez kattints IDE)

- Sellős hajráf készítő készlet Nice Group (Megtekintéshez kattints IDE)

Jó szórakozát kívánunk hozzá!

Ha tetszett a blog bejegyzésünk, hagyj nekünk egy üzenetet!

Forrás: Wikipédia

Fotók: Pixabay.com

Játék Bolygó