Blog

Kreatív húsvéti ajándék ötletek!

2021.03.25 15:21

Húsvéti ajándék ötleteink segítenek, hogy egyedi, izgalmas, kreatív és készségfejlesztő játékokkal lephesd meg gyermekeidet! Olvasd el bejegyzésünket és ismerd meg közelebbről is kimondottan erre az alkalomra ajánlott játékainkat!

 

Alternatív játék és ajándék ötletek!

1. Pihe-puha ölelgetni való plüssök:

A plüss játékok örök kedvencek, hiszen hosszú éveken át képesek megnyugtatni a gyermekek lelki világát, végig kísérve fejlődésüket, az álmatlan északákat és az életre szóló kalandokat.

 

Freya blaerina nyuszi mindenkit elvarázsol! A dán Magni márkának köszönhetjük ezt a hihetelenül aranyos kis balerina nyuszit, ami garantáltan gyermeked kedvenc játékává válik, amint megpillantja tüll szoknyácskáját és aranyló koronáját. A játék segít az elalvásban, hosszú füleinek simogatása megnyugtató érzést kelt.

 

A játék méretei: 35 x 12 x 6 cm

Freya nyuszit IDE kattintva éred el.

Bauer plüss nyuszik

Roppant kedves, élethű nyuszikákkal ajándékozhatod meg a legkisebb locsolókat vagy a kislányokat húsvét alkalmából. Ezek a kb. 15 cm-es játékok szuper puha anyagból készültek. Bármelyik színvariációt is választod, gyermeked biztos, hogy imádni fogja! Remek megoldás azoknak a lurkóknak, akik régóta álmodoznak egy kis nyusziról.

 

A nyuszikat IDE kattintva éred el.

Kreatív játékokkal a tartalmas időtöltésért

A Sycomore Stick&Fun mozaikkép készítőit talán már nem kell külön bemutatnunk, hiszen évek óta gyönyörű termékekkel örvendeztet meg minket a márka. Idén, a húsvéti ünnepek alkalmából 2 készletet is készített a gyártó, melyekkel édes kis állatkák képeit díszíthetik ki a gyerekek. Mindkét szettel 3 db képet lehet elkészíteni 500 matrica és strasszkő felhasználásával. Az elkészült vastag kartonos képek remekül mutatnak majd a gyerekszobában dekorációként, de könnyen lehet, hogy a locsolók is örülnének egy ilyen kézzel készített, kézműves meglepetésnek!

 

A kretív jétékokat IDE kattintva éred el.

Tojások egy kicsit másképp

Van olyan kisfiú, aki nem szereti a dinoszauruszokat? És, ha azt a dinót egy tojásból kell elővarászolni? Az elmaradhatatlan csokitojás mellé biztos, hogy elfér a csomagban még egy izgalmas varázs tojás is, melyet a vízbe helyezve vagy egy eszköz segítségével feltörve őslények figuráit fedezhetik fel a kis kutatók! Ezzekkel a játékokkal garantált lesz a meglepetés öröme, ráadásul mindkét változat többféle gyűjthető figurát rejt, így bővíthető a sorozat.

A tojásokat IDE kattintva éred el.

Játék a legkisebbeknek

Üdvözlet a nyuszik otthonából! A nyulak lakóautóval érkeznek új házikójukba, ahol kicsomagolnak és elindulnak egy hosszú sétára a babakocsival. Ezt a kis dobozkát könnyedén át lehet alakítani lakóházzá, majd a játék végeztével praktikusan tárolhatók benne a játékok.

A játék tartalma: 3 fa figura, 1 furgon, 1 lakókocsi (mágneses), 1 fa babakocsi, 1 átalakítható tárolódoboz

Anyaga: karton és fa

A MIX+PLAY készletet IDE kattintva éred el.

Bébi rágókák

Ezek a gyönyörű szilikonból és kezeletlen bükkfából készült rágókák tökéletes játékok a babák kis kezei számára! A puha fa és a színes szilikon nyuszi figurák serkentik a csecsemők látását és mozgását. A termékek PBA, PVC mentesek, nem tartalmaznak ftalátokat sem.

Méretük: 10.5 x 7 x 2 cm

A bébi rágókákat IDE kattintva éred el.

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

Ha tetszett a blog bejegyzésünk, hagyj nekünk egy üzenetet!

Játék Bolygó