Blog

Gyereknapi programok országszerte

2019.05.20 11:03

Ezen a napon a gyerekeké a főszerep, ezért számos kül- és beltéri programmal készülnek a szervezők országszerte, hogy feledhetetlen és vidám élményekkel gazdagítsák gyermekeinket.

A gyermeknap eredetileg Törökországból származik, de ma már a világ számos pontján ünneplik különböző időpontokban. Magyarországon 1950 óta minden év május utolsó vasárnapjára esik, ami idén május 26.

Ezen a napon a gyerekeké a főszerep, ezért számos kül- és beltéri programmal készülnek a szervezők országszerte, hogy feledhetetlen és vidám élményekkel gazdagítsák gyermekeinket.

Ezek közül néhányat mi is összeszedtünk, ezzel is megkönnyítve a szülőknek a szervezért.

1. Gyermeknap a Gyermekvasúton - BUDAPEST

2019. május 26-án vasárnap ismét színes gyermeknapi programokat kínál a Gyermekvasút a hűvösvölgyi végállomásánál.

Színpadi programok:

APACUKA Zenekar, FÜLÖP TIBOR bűvész, KOVÁCSOVICS FRUZSINA, TÁ-TI-KA hangszeretgető koncert, ANIMAL CANNIBALS koncert, BERECZKI ZOLTÁN musical show

 

Számtalan egyéb foglalkozással, bemutatóval is készülnek a a szervezők, például lesz LGB és több más méretű terepasztal, vasútmodell bemutató, ökobusz, Piatnik játszósarok, kerti vasút és hajtánypálya az állomáson, tűzoltóautó, alkotóház, gyermekfoglalkoztató, arcfestés, családi játékok és ugrálóvár.

 

További információk és a forrás IDE kattintva érhető el.


2. Városligeti Gyermeknap - BUDAPEST

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat 1990 óta szervezi Budapest Főváros Önkormányzatával közösen a Városligeti Gyermeknapot. A szervezőknek a kezdetektől fontos volt, hogy ezzel a rendezvénnyel több tízezer hátrányos helyzetű gyermek és családja számára nyújtsanak színvonalas, kulturált, ingyenes programot, akiknek erre másképp nem lenne lehetőségük.

 

Idén is (május 25-26.) számos érdekes programmal várják a helyszínre látogató családokat.

Fellép a Budapesti Operettszínház, Mikola Péter, a New Dance World, az Angel Táncstúdió, a Baross Imre Artistaképző, a Madách Táncművészeti Iskola, a Cimbora Együttes, a FittMóka családi zenés torna, a Holle Anyó Színház, a Réparetekmogyoró Társulat, a Csudatáska Társulat és a Blinky Ball Kid-Ball Csoport. Emellett néptánc bemutatókkal, ingyenes szűrésekkel, lovasterápiával, kalandparkkal, focikupával és közlekedés oktatással is készülnek.

Minden program ingyenes!

További információk és a forrás IDE kattintva érhető el.


3. Minimax Gyerekhajó Balatonfüreden

Balatonfüreden egy szuper Csurgó zenekar koncertre várják a családokat, majd a koncert utáni közös táncra a Picicica tánciskolában. Napközben rengeteg logikai- és társasjátékot lehet majd kipróbálni animátorok segítségével, az egészen kicsik pedig bébi játszósarokban mókázhatnak. A gyereknapi hajón lehetőség lesz arcfestésre, továbbá tombolával is készülnek a szervezők. Találkozhattok kedvencetekkel is, Picicica és egyik barátja is vár benneteket!

 

A program teljes ideje alatt a hajó a Balatonon halad.


Helyszín: Balatonfüred, nagy móló
Időpont: május 25. 

További információk, jegyvásárlás és a forrás IDE kattintva érhető el.


4. Hetedhét Játékfesztivál - Székesfehérvár

A gyermeknap hétvégéjén évek óta hagyományosan, hatalmas játszótérré, igazi mesebirodalommá változik Székesfehérvár belvárosa: a Hetedhét Játékfesztiválon a számtalan játék mellett a színpadon színvonalas bábműsorok, gyerekkoncertek várják a látogatókat, akik maguk is egy mese szereplőivé válhatnak a Hétpróba során. Az idei fesztivál a mesebeli számok világába kalauzolja el a bátor vállalkozókat.

Május 25-én, szombaton látható a Simorág TánCirkusz előadása, a Katáng zenekar, Szárnyas Sárkányok - interaktív gólyalábas térjáték, a Barboncás Társulat előadása és Szalóki Ági családi koncertje.

Május 26-án, vasárnap Kokopelli Jazz Matiné, a Figurina Animációs Műhely előadása, Mesebolt Bábszínház előadása, a MárkusZínház meseelőadása és a Rutkai Bori Banda várja az érdeklődőket.

 

További információk és a forrás IDE kattintva érhető el.


5. Városi Gyermeknap - Szeged

A gyereknapi program legtöbb helyszínén játékos feladatokkal fabatkákat lehet gyűjteni, amelyekkel belépési lehetőséget lehet nyerni a többi helyszínre. Minden program mellett jelölték a szervezők, ahol fabatkát lehet gyűjteni és azt is, ahol fabatkával lehet részt venni a programokon. Ezen kívül egy Fabatka-bazárral is készülnek, ahol kisebb ajándékokra, városnéző kisvonat jegyekre és fagyikuponra válthatják be a résztvevők a fabatkáikat.

Színpadi programok:

POM-POM Együttes, látványos fizikai - kémiai kísérletek a Kreatív Fizika Látványszínház előadásában, az Agóra kötélugró csoportjának bemutatója, Fitness bemutató, Tökmag néptánccsoport előadása, Balance Tánciskola bemutatója, PÁN PÉTER - zenés mesejáték Fogi Színháza előadásában, CDC Tánciskola.

 

Ezen felül bábjátékok, csillámtetoválás, mozgásterápia, LEGO játszóház, akadálypálya, zsonglőrködés, meseország, kézműves foglalkozások és számos egyéb program várja a lurkókat több helyszínen.

 

A rendezvény ingyenes!

További információk és a forrás IDE kattintva érhető el.

Kellems időtöltést és jó szórakozást kívánunk!

Játék Bolygó

-

Fotók: Pixabay.com


Anyukák, apukák figyelem!

Gyermeknapi kedvezmény szerdától egészen szombatig a Játék Bolygónál!

 

Most bruttó 2000 forint feletti vásárlás esetén 10% kedvezményt biztosítunk a végösszegből, ráadásul egy szuper gumilabdát is adunk ajándékba!*

Használjátok kuponkódunkat és lepjétek meg gyermekeiteket minőségi játékokkal!

 

Kuponkód: Gyereknap2019

 

*A kedvezmény egyszeri vásárlás alkalmával használható fel 2019.05.22-től 2019.05.25-ig üzleteinkben és webáruházunkban egyaránt. A kedvezmény a Djeco, Satch és Ergobag, illetve akciós termékekre nem vonatkozik és más kedvezményekkel nem összevonható. A kupon csak bruttó 2000 forint értékű vásárlás felett érvényesíthető.