Kereskedőknek

Cégünk francia kreatív játékok, amerikai játékfigurák, olasz és belga készségfejlesztők, svéd és dán fajátékok nagykereskedelmével is foglalkozik.

Amit partnereinknek nyújtani tudunk:

  • Online felületünkön keresztül könnyedén el tudja intézni a rendelések leadását.
  • Bruttó 100.000 forint értékű megrendelés esetén ingyenesen szállítjuk ki a csomagot GLS futárszolgálaton keresztül.
  • Webáruházunkból megrendelési összeghatár és megszabott termékmennyiség nélkül tud rendelni.
  • Nagykereskedelmi adatbázisunkban minden hasznos információt, képanyagot megtalál az értékesítés segítéséhez.
  • Nagykereskedelmi Facebook csoportunkon keresztül folyamatos tájékoztatást nyújtunk az újdonságainkról, illetve részletes, felhasználható tartalmakat osztunk meg partnereinkkel.

Amennyiben szeretne viszonteladónk lenni, kérjük hogy a webshop regisztrációs felületén adja meg adatait és a nagyker@jatekbolygo.hu címre küldjön egy emailt viszonteladói igényéről. Regisztrációját 1-2 napon belül aktiváljuk, melyről emailben értesítjük.

Amennyiben már regisztrált partnerünk akkor >> ITT << éri el az általunk forgalmazott márkák marketing adatbázisát. (A belépéshez szükséges felhasználói azonosítókat, kérés esetén, emailban küldjük meg.)  

 

Bemutatótermünk:

 

 

CreaLign’

Az 1994-ben alapított CreaLign’ specialitása a kisgyermekeknek készült ujjfestők, mese-nyomda készletek valamint csodálatos mozaikkép készítők. A nagyobb gyermekek különleges festési stílust, a pontfestés művészetét sajátíthatják el a francia gyártó termékeivel. A fiúk versenyautókat, kamionokat és repülőket készíthetnek színezhető kartonpapírból. Mindehhez minőségi eszközöket és anyagot biztosítanak.

Avenir Kids

Új márka Magyarországon! Az Avenir Kids olyan izgalmas kreatív és fejlesztő játékokat gyárt, melyek minden gyereket elvarázsolnak. Minőségi alapanyagok, tartalmas játékélmény és megfizethető ár kombinációja kedves illusztrációkkal fűszerezve, mely egyaránt szól a kislányoknak és a kisfiúknak! Bársony színezők, 3 az 1-ben kréták, varrható plüssök, pixel képek, fonalkép készítők, karckép technika és sok-sok érdekes és izgalmas játék!

Scratch Europe

Scratch Europe egy igazán belga, és ezért európai márka. A tervezéstől a gyártásig: a biztonság és a minőség mindig az első. 
Minden termék a gyermek korához igazodik, különös tekintettel a speciális készségek fejlesztésére. Ezek a finom motoros készségek,  a színek és formák felismerése, az építés, a rajzolás, a gyaloglás és a kerékpározás fejlesztésére terjednek ki. A termékek különféle anyagokból, például fa, karton, textil, fém és műanyag készülnek. Szinte minden termék a Scratch Play & Learn szimbólummal büszkélkedhet.  

 

BUKI

A kísérletező, tudományokat és természetet bemutató játékokat a méltán híres Buki France márkának köszönhetjük. A cég 1992-ben alakult, azóta piac vezetővé nőtte ki magát. Termékpalettájában olyan oktató, fejlesztő és kreatív játékok kaptak helyet, melyek mindegyikét gyerekek tesztelték és hagytak jóvá. Folyamatosan fejlődnek, követik a trendeket és az aktuális tudományos eredményeket. Játékaikkal világszerte meghódítják a fiatalabb korosztályt. A márka 2017-től indított egy új termékvonalat csodálatos, kiváló minőségű kreatív készletekkel. 

 

BAUER

A német Bauer márka családi vállalkozásként működik. Széles és magas minőségű termékkínálatukban pihe-puha plüssök találhatóak: vadállatok, házi állatok, vízi állatok, cuki fantázia lények, illatos plüssök. Új vonalukban, az "I like my planet", 100%-ban újrahasznosított PET palackokból készített plüss játékok találhatóak, melyekkel tudatosságra és felelősségvállalásra tanítják a gyerekeket.

Safari Ltd.

Az amerikai Safari Ltd. műanyag-gumi ötvözet figurákat gyárt, melyek kialakításakor a természethű megformázást tartja szem előtt. Állatok, dinók, mesebeli lények, sárkányok, tündérek teszik változatossá a kínálatot. Kiváló minőség, kézzel festett játékfigurák.

JABADABADO

JABADABADO egy svéd cég, mely fajátékokat, óvodai és gyerekszoba bútorokat, dekorációkat gyárt. A skandináv dizájnt ötvözik egyedi mintákkal és kortárs színekkel. Olyan kiváló minőségű és szórakoztató termékeket terveznek, amelyek támogatják a gyermekek fejlődését, játékosságát és fantáziáját boldogságot hozva ezzel varázslatos világukba.

NICE GROUP

A NICE GROUP olasz márka, mely termékeiben ötvözi a játékokat az aktuális divatirányzatokkal. Főként szépségápolási és make up, illetve flitteres kiegészítők, szőrös borítású noteszek és papír-írószer termékek, slime-ok szerepelnek kínálatukban, melyek garantálja a szórakozást és a vidám pillanatokat minden gyerek számára.

CAPTAIN SMART

A CAPTAIN SMART lengyel márka szakértő pedagógusok, pszichológusok és terapeuták által kidolgozott, a gyermekek korához és képességeihez igazodó fejlesztő játékokat kínál. Termékeik támogatják a 21. században elengedhetetlen készségek, például a koncentráció, az észlelés, a memória és a logikus gondolkodás fejlesztését. A termékek dobozain található egy ikonkészlet, amely a legfontosabb készségeket ábrázolja. Az ikonok lehetővé teszik a szülők és a pedagógusok számára, hogy gyorsan azonosítsák, hogy a gyermek mely gyakorlati készségekre tehet szert a kiválasztott termékkel játszva.

Az elmúlt években a márka elnyerte a legfőbb lengyel játékdíjakat.

MAGNI

A dán Magni márka kiváló fajátékokkal és széles termékpalettával gondoskodik a kicsik játékos fejlesztéséről. A márka fő védjegye a termékek minősége, melyre nagy hangsúlyt fektet a Magni csapata, akik a koncepció kidolgozásától kezdve, a gyártáson, a marketingen és az értékesítésen át minden folyamatban aktívan részt vesznek. Céljuk, hogy kínálatukban olyan minőségi termékek kapjanak helyet, melyek megfelelnek, illetve meghaladják az összes biztonsági és tartóssági előírást.

Termékeik biztosítása érdekében az összes játékot az EN szabványoknak megfelelően tesztelték.

Várjuk jelentkezését a nagyker@jatekbolygo.hu email címen vagy a +36 30 163 2195 telefonszámon!

Amennyiben kérdése van keressen minket, készséggel állunk rendelkezésére! 

Játék Bolygó csapata

 

argep.hu olcsobbat.hu paypal kandh