Új jelszó kérése
Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Kiemelt márkáink

Kereskedőknek

Cégünk  francia kreatív játékok, amerikai játékfigurák, olasz és belga készségfejlesztő játékok   nagykereskedelmével is foglalkozik.

Amennyiben szeretne viszonteladónk lenni, kérjük hogy a regisztrációs felületen adja meg adatait és az info@jatekbolygo címre küldjön egy emailt viszonteladói igényéről. Regisztrációját 1-2 napon belül aktiváljuk, melyről emailben értesítjük.

Saját forgalmazású termékeink:

 

Sycomore

A Sycomore cég elsősorban kreatív, készségfejlesztő játékokat gyárt. 1987-ben jelent meg az európai  piacon. Specialitása a csillámkép, homokkép, karckép készítés valamint az ún. Lovely box-ok, melyekkel különleges függő díszeket, ékszereket, kulcstartókat, pom-pom-okat és még sok szép kreatív tárgyat lehet készíteni. Ezen kívül megtalálható a palettájában az origami papírhajtogatás, a különleges papír bábok, fejlesztő matricázás, a Stick’n Fun mozaikkép készítők és az ún. Colorimage termékek széles választéka. Mindez gyönyörű design-nal tervezve és kiváló minőségű anyagokkal készítve.

 

 

CreaLign’

Az 1994-ben alapított CreaLign’ specialitása a kisgyermekeknek készült ujjfestők, mese-nyomda készletek valamint csodálatos mozaikkép készítők. A nagyobb gyermekek különleges festési stílust, a pontfestés művészetét sajátíthatják el a francia gyártó termékeivel. A fiúk versenyautókat, kamionokat és repülőket készíthetnek színezhető kartonpapírból. Mindehhez minőségi eszközöket és anyagot biztosítanak.

 

Safari

 

USA-ban gyártott műanyag-gumi ötvözet figurák, melyek kialakításakor a természethű megformázást tartják szem előtt. Állatok, dinók, mesebeli lények, sárkányok, tündérek teszik változatossá a kínálatot. Kíváló minőség, kézzel festett játékfigurák.

 

 

Headu

A Headu  különféle területeken fejleszti a gyerekek képességeit  játékos módon és  szórakoztató oktatási eszközökön keresztül.  A készségeket személyre szabott csoportokba szervezik annak érdekében, hogy spontán és nem kényszerített módon fejleszthessék az egész életen át tartó tanulás képességét.  Több termék a Montessori módszer alapján készült. 

 

 

 Scratch

 

Scratch egy igazán belga, és ezért európai márka. A tervezéstől a gyártásig: a biztonság és a minőség mindig az első. 
Minden termék a gyermek korához igazodik, különös tekintettel a speciális készségek fejlesztésére. Ezek a finom motoros készségek,  a színek és formák felismerése, az építés, a rajzolás, a gyaloglás és a kerékpározás fejlesztésére terjednek ki. A termékek különféle anyagokból, például fa, karton, textil, fém és műanyag készülnek. Szinte minden termék a Scratch Play & Learn szimbólummal büszkélkedhet.  

 


Várjuk jelentkezését az  info@jatekbolygo.hu email címen!

Amennyiben kérdése van keressen minket, készséggel állunk rendelkezésére! 

Játék Bolygó csapata