Kereskedőknek

Cégünk francia kreatív játékok, amerikai játékfigurák, olasz és belga készségfejlesztő, svéd fajátékok nagykereskedelmével is foglalkozik.

Amennyiben szeretne viszonteladónk lenni, kérjük hogy a webshop regisztrációs felületen adja meg adatait és az info@jatekbolygo.hu címre küldjön egy emailt viszonteladói igényéről. Regisztrációját 1-2 napon belül aktiváljuk, melyről emailben értesítjük.

Amennyiben már regisztrált partnerünk akkor >> ITT << éri el az általunk forgalmazott márkák marketing adatbázisát. (A belépéshez szükséges felhasználói azonosítókat, kérés esetén, emailban küldjük meg.)  

 

Saját forgalmazású termékeink:

 

 

 

Sycomore

A Sycomore cég elsősorban kreatív, készségfejlesztő játékokat gyárt. 1987-ben jelent meg az európai  piacon. Specialitása a csillámkép, homokkép, karckép készítés valamint az ún. Lovely box-ok, melyekkel különleges függő díszeket, ékszereket, kulcstartókat, pom-pom-okat és még sok szép kreatív tárgyat lehet készíteni. Ezen kívül megtalálható a palettájában az origami papírhajtogatás, a különleges papír bábok, fejlesztő matricázás, a Stick’n Fun mozaikkép készítők és az ún. Colorimage termékek széles választéka. Mindez gyönyörű design-nal tervezve és kiváló minőségű anyagokkal készítve.

 

 

 

CreaLign’

Az 1994-ben alapított CreaLign’ specialitása a kisgyermekeknek készült ujjfestők, mese-nyomda készletek valamint csodálatos mozaikkép készítők. A nagyobb gyermekek különleges festési stílust, a pontfestés művészetét sajátíthatják el a francia gyártó termékeivel. A fiúk versenyautókat, kamionokat és repülőket készíthetnek színezhető kartonpapírból. Mindehhez minőségi eszközöket és anyagot biztosítanak.

 

Safari Ltd.

 

Az amerikai Safari Ltd. műanyag-gumi ötvözet figurákat gyárt, melyek kialakításakor a természethű megformázást tartja szem előtt. Állatok, dinók, mesebeli lények, sárkányok, tündérek teszik változatossá a kínálatot. Kiváló minőség, kézzel festett játékfigurák.

 

Headu

Az olasz Headu különféle területeken fejleszti a gyerekek képességeit  játékos módon és  szórakoztató oktatási eszközökön keresztül.  A készségeket személyre szabott csoportokba szervezik annak érdekében, hogy spontán és nem kényszerített módon fejleszthessék az egész életen át tartó tanulás képességét.  Több termék a Montessori módszer alapján készült. 

 

 

Scratch Europe

 

Scratch Europe egy igazán belga, és ezért európai márka. A tervezéstől a gyártásig: a biztonság és a minőség mindig az első. 
Minden termék a gyermek korához igazodik, különös tekintettel a speciális készségek fejlesztésére. Ezek a finom motoros készségek,  a színek és formák felismerése, az építés, a rajzolás, a gyaloglás és a kerékpározás fejlesztésére terjednek ki. A termékek különféle anyagokból, például fa, karton, textil, fém és műanyag készülnek. Szinte minden termék a Scratch Play & Learn szimbólummal büszkélkedhet.  

 

 

BUKI

 

BUKI 1992-ben alakult , francia cég. Eleinte a  tudományos és fejlesztő játékok gyártására specializálódott. 2017-től indított egy új termékvonalat  csodálatos, kiváló minőségű kreatív készletekkel. 

BAUER

A német BAUER márka családi vállalkozásként működik máig. Széles termék kínálattal rendelkeznek különböző fajta plüssökből.

JABADABADO

JABADABADO egy svéd cég, mely fajátékokat, óvodai és gyerekszoba bútorokat, dekorációkat gyárt. A skandináv dizájnt ötvözik egyedi mintákkal és kortárs színekkel. Olyan kiváló minőségű és szórakoztató termékeket terveznek, amelyek támogatják a gyermekek fejlődését, játékosságát és fantáziáját boldogságot hozva ezzel varázslatos világukba.

Várjuk jelentkezését az info@jatekbolygo.hu email címen vagy a +36/20/236-9567 telefonszámon!

Amennyiben kérdése van keressen minket, készséggel állunk rendelkezésére! 

Játék Bolygó csapata

 

argep.hu olcsobbat.hu