Kereskedőknek

Cégünk francia kreatív játékok, amerikai játékfigurák, olasz és belga készségfejlesztők, svéd és dán fajátékok nagykereskedelmével is foglalkozik.

Amit partnereinknek nyújtani tudunk:

  • Nagykereskedelmi online felületünkön keresztül könnyedén el tudja intézni a rendelések leadását.
  • Bruttó 130.000 forint értékű megrendelés esetén ingyenesen szállítjuk ki a csomagot GLS futárszolgálaton keresztül.
  • Webáruházunkból megrendelési összeghatár és megszabott termékmennyiség nélkül tud rendelni.
  • Nagykereskedelmi adatbázisunkban minden hasznos információt, képanyagot megtalál az értékesítés segítéséhez.
  • Nagykereskedelmi Facebook csoportunkon keresztül folyamatos tájékoztatást nyújtunk az újdonságainkról, illetve részletes, felhasználható tartalmakat osztunk meg partnereinkkel.

Amennyiben szeretne viszonteladónk lenni, kérjük hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a nagyker@jatekbolygo.hu címen keresztül.

Amennyiben már regisztrált partnerünk akkor >> ITT << éri el az általunk forgalmazott márkák marketing adatbázisát. (A belépéshez szükséges felhasználói azonosítókat, kérés esetén, emailban küldjük meg.)  

 

Márkáink:

Avenir Kids

Az Avenir Kids olyan izgalmas kreatív és fejlesztő játékokat gyárt, melyek minden gyereket elvarázsolnak. Minőségi alapanyagok, tartalmas játékélmény és megfizethető ár kombinációja kedves illusztrációkkal fűszerezve, mely egyaránt szól a kislányoknak és a kisfiúknak! 3 az 1-ben kréták, varrható plüssök, pixel képek, fonalkép készítők, karckép technika és sok-sok érdekes és izgalmas játék!

Auzou

Legújabb kreatív márkánk az Auzou, Franciaországból származik. Termékeik kimondottan jó minőségű alapanyagokból készülnek és a 3-5-8 éves korosztályt célozzák. Kínálatukban letörölhető feladatkártyák, ékszerkészítő készletek, újrahasználható matricázók és társasjátékok találhatók.

Haku Yoka

A Haku Yoka zsírkréták különleges felületüknek és alakjuknak köszönhetően kényelmes és biztos fogást biztosítanak a kicsik számára. A természetes és élénk színekkel örömteli a rajzolás. Az öko kréták 10% méhviasz felhasználásával készültek, csomagolásuk FSC papírból gyártott. Nem hagynak foltot.

CreaLign’

Az 1994-ben alapított CreaLign’ specialitása a kisgyermekeknek készült ujjfestők, mese-nyomda készletek valamint csodálatos mozaikkép készítők és fejlesztő kreatív készletek. A nagyobb gyermekek különleges 3D figurákat készíthetnek a francia gyártó termékeivel.

BUKI

A kísérletező, tudományokat és természetet bemutató játékokat a méltán híres Buki France márkának köszönhetjük. A cég 1992-ben alakult, azóta piac vezetővé nőtte ki magát. Termékpalettájában olyan oktató, fejlesztő és kreatív játékok kaptak helyet, melyek mindegyikét gyerekek tesztelték és hagytak jóvá. Folyamatosan fejlődnek, követik a trendeket és az aktuális tudományos eredményeket. Játékaikkal világszerte meghódítják a fiatalabb korosztályt. A márka 2017-től indított egy új termékvonalat csodálatos, kiváló minőségű kreatív készletekkel. 

GRFAIX és CRAFTART

Grafix első sorban papír-írószer márkaként van jelen a piacon de számtalan érdekes és kreatív játékkal is büszkélkedhet, melyből jó néhány termék kínálatunkba is megtalálható! 

Kiemelt termékeik a színező könyvek, számfestős kép készítők a művész puzzle-k és a bársonyszínezők.

MIEREDU

A MierEdu egy Ausztráliából származó márka, mely elsősorban fejlesztő, mágneses játékokat gyárt a gyermekek számára. Játékkészleteik segítségével játékos módon ismerkedhetnek a gyerekek a számokkal, az első matematikai alapismeretekkel, a formák felismerésével és párosításával, valamint fejlesztik a logikai gondolkodást, a beszédkészséget, finommotoros készséget, és számos olyan képességet, melyek elengedhetetlen részei a kicsik fejlődésének.

A társasjátékok esetében színes, magyar learás segíti a könnyebb használatot, valamint szülői útmutatók is rendelkezésre állnak a csomagolásban.

Minden játék minőségi, ECO-Friendly alapanyagokból készült.


JABADABADO

JABADABADO egy svéd cég, mely fajátékokat, óvodai és gyerekszoba bútorokat, dekorációkat gyárt. A skandináv dizájnt ötvözik egyedi mintákkal és kortárs színekkel. Olyan kiváló minőségű és szórakoztató termékeket terveznek, amelyek támogatják a gyermekek fejlődését, játékosságát és fantáziáját boldogságot hozva ezzel varázslatos világukba.

MAGNI

A dán Magni márka kiváló fajátékokkal és széles termékpalettával gondoskodik a kicsik játékos fejlesztéséről. A márka fő védjegye a termékek minősége, melyre nagy hangsúlyt fektet a Magni csapata, akik a koncepció kidolgozásától kezdve, a gyártáson, a marketingen és az értékesítésen át minden folyamatban aktívan részt vesznek. Céljuk, hogy kínálatukban olyan minőségi termékek kapjanak helyet, melyek megfelelnek, illetve meghaladják az összes biztonsági és tartóssági előírást.

Termékeik biztosítása érdekében az összes játékot az EN szabványoknak megfelelően tesztelték.

Scratch Europe

Scratch Europe egy igazán belga, és ezért európai márka. A tervezéstől a gyártásig: a biztonság és a minőség mindig az első. 
Minden termék a gyermek korához igazodik, különös tekintettel a speciális készségek fejlesztésére. Ezek a finom motoros készségek,  a színek és formák felismerése, az építés, a rajzolás, a gyaloglás és a kerékpározás fejlesztésére terjednek ki. A termékek különféle anyagokból, például fa, karton, textil, fém és műanyag készülnek.

NICE GROUP

A NICE GROUP olasz márka, mely termékeiben ötvözi a játékokat az aktuális divatirányzatokkal. Főként szépségápolási és make up, illetve flitteres kiegészítők, szőrös borítású noteszek és papír-írószer termékek, slime-ok szerepelnek kínálatukban, melyek garantálja a szórakozást és a vidám pillanatokat minden gyerek számára.

Amennyiben kérdése van keressen minket, készséggel állunk rendelkezésére! 

A Játék Bolygó csapata