Kereskedőknek

Cégünk francia kreatív játékok, amerikai játékfigurák, olasz és belga készségfejlesztő, svéd fajátékok nagykereskedelmével is foglalkozik.

Amennyiben szeretne viszonteladónk lenni, kérjük hogy a webshop regisztrációs felületen adja meg adatait és az info@jatekbolygo.hu címre küldjön egy emailt viszonteladói igényéről. Regisztrációját 1-2 napon belül aktiváljuk, melyről emailben értesítjük.

Amennyiben már regisztrált partnerünk akkor >> ITT << éri el az általunk forgalmazott márkák marketing adatbázisát. (A belépéshez szükséges felhasználói azonosítókat, kérés esetén, emailban küldjük meg.)  

 

Saját forgalmazású termékeink:

 

 

 

Sycomore

A Sycomore cég elsősorban kreatív, készségfejlesztő játékokat gyárt. 1987-ben jelent meg az európai  piacon. Specialitása a csillámkép, homokkép, karckép készítés valamint az ún. Lovely box-ok, melyekkel különleges függő díszeket, ékszereket, kulcstartókat, pom-pom-okat és még sok szép kreatív tárgyat lehet készíteni. Ezen kívül megtalálható a palettájában az origami papírhajtogatás, a különleges papír bábok, fejlesztő matricázás, a Stick’n Fun mozaikkép készítők és az ún. Colorimage termékek széles választéka. Mindez gyönyörű design-nal tervezve és kiváló minőségű anyagokkal készítve.

 

 

CreaLign’

Az 1994-ben alapított CreaLign’ specialitása a kisgyermekeknek készült ujjfestők, mese-nyomda készletek valamint csodálatos mozaikkép készítők. A nagyobb gyermekek különleges festési stílust, a pontfestés művészetét sajátíthatják el a francia gyártó termékeivel. A fiúk versenyautókat, kamionokat és repülőket készíthetnek színezhető kartonpapírból. Mindehhez minőségi eszközöket és anyagot biztosítanak.

 

Avenir Kids

Új márka Magyarországon! Az Avenir Kids olyan izgalmas kreatív és fejlesztő játékokat gyárt, melyek minden gyereket elvarázsolnak. Minőségi alapanyagok, tartalmas játékélmény és megfizethető ár kombinációja kedves illusztrációkkal fűszerezve, mely egyaránt szól a kislányoknak és a kisfiúknak! Bársony színezők, 3 az 1-ben kréták, varrható plüssök, pixel képek, fonalkép készítők, karckép technika és sok-sok érdekes és izgalmas játék!

Scratch Europe

Scratch Europe egy igazán belga, és ezért európai márka. A tervezéstől a gyártásig: a biztonság és a minőség mindig az első. 
Minden termék a gyermek korához igazodik, különös tekintettel a speciális készségek fejlesztésére. Ezek a finom motoros készségek,  a színek és formák felismerése, az építés, a rajzolás, a gyaloglás és a kerékpározás fejlesztésére terjednek ki. A termékek különféle anyagokból, például fa, karton, textil, fém és műanyag készülnek. Szinte minden termék a Scratch Play & Learn szimbólummal büszkélkedhet.  

 

 

BUKI

BUKI 1992-ben alakult , francia cég. Eleinte a  tudományos és fejlesztő játékok gyártására specializálódott. 2017-től indított egy új termékvonalat  csodálatos, kiváló minőségű kreatív készletekkel. 

 

BAUER

A német BAUER márka családi vállalkozásként működik máig. Széles termék kínálattal rendelkeznek különböző fajta plüssökből.

Safari Ltd.

Az amerikai Safari Ltd. műanyag-gumi ötvözet figurákat gyárt, melyek kialakításakor a természethű megformázást tartja szem előtt. Állatok, dinók, mesebeli lények, sárkányok, tündérek teszik változatossá a kínálatot. Kiváló minőség, kézzel festett játékfigurák.

JABADABADO

JABADABADO egy svéd cég, mely fajátékokat, óvodai és gyerekszoba bútorokat, dekorációkat gyárt. A skandináv dizájnt ötvözik egyedi mintákkal és kortárs színekkel. Olyan kiváló minőségű és szórakoztató termékeket terveznek, amelyek támogatják a gyermekek fejlődését, játékosságát és fantáziáját boldogságot hozva ezzel varázslatos világukba.

NICE GROUP

A NICE GROUP olasz márka, mely termékeiben ötvözi a játékokat az aktuális divatirányzatokkal. Főként szépségápolási és make up, illetve flitteres kiegészítők, szőrös borítású noteszek és papír-írószer termékek, slime-ok szerepelnek kínálatukban, melyek garantálja a szórakozást és a vidám pillanatokat minden gyerek számára.

Várjuk jelentkezését az info@jatekbolygo.hu email címen vagy a +36/20/236-9567 telefonszámon!

Amennyiben kérdése van keressen minket, készséggel állunk rendelkezésére! 

Játék Bolygó csapata

 

argep.hu olcsobbat.hu