Blog

Captain Smart játékokkal könnyebb a tanulás

2020.11.05 09:45

Ebben a hónapban fókuszba helyezzük a fejlesztő, oktató és tudományos játékokat. Nem csak azért, mert felkészítik a gyerekeket az iskolai kihívásokra, hanem mert játékos módon megszerettetnek olyan alapműveleteket, és fejlesztenek olyan fontos készségeket, melyek a továbbiakban a boldogulásukat szolgálják. Éppen ezért részletesebben is bemutatjuk a Captain Smart játékait, melyek kiváló fejlesztő játékaikkal a kicsik kedvenceivé váltak!

 

Captain Smart lengyel márka szakértő pedagógusok, pszichológusok és terapeuták által kidolgozott, a gyermekek korához és képességeihez igazodó fejlesztő játékokat kínál. Termékeik támogatják a 21. században elengedhetetlen készségek, például a koncentráció, az észlelés, a memória és a logikus gondolkodás fejlesztését. A termékek dobozain található egy ikonkészlet, amely a legfontosabb készségeket ábrázolja. Az ikonok lehetővé teszik a szülők és a pedagógusok számára, hogy gyorsan azonosítsák, hogy a gyermek mely gyakorlati készségekre tehet szert a kiválasztott termékkel játszva.

A játékok továbbá segítenek megerősíteni a családi kötelékeket és fejlesztik a kommunikációs készséget. A család végre több időt tölthet együtt a számítógép vagy az okostelefon képernyőjétől távol. 




Fejlesztő játékok

A Captain Smart "fejlesztő játék" névvel ellátott termékei számos olyan területen segítik a gyerkőcöket, melyek az iskolai tanulmányok megkezdéséhez tökéletes alappillérként szolgálnak, mindezt a leginkább játékos módon. Az összeadást, kivonást például kalózok segítik, a szorzást békák és rákok, a számolás rejtelmeibe pedig szörnyecskék vezetnek be. De érdemes megemlítenünk az angol nyelv tanulását segítő Főzés c. játékot is, amely az alap szókincset fejleszti.

 

További részletek a játékokról IDE kattintva érhetőek el.

Lottó játékok

A Captain Smart lottó játékok az egyik legnépszerűbbek nemzetközi viszonylatban, hiszen kimondottan jól fejlesztik a memóriát, a koncentrációképességet és a logikus gondolkodást. Minden lottó játéknak 4 nehézségi szintje van, így folyamatosan fejlődhet a gyermek, a társasjáték pedig éveken át használható és érdekes marad számára. A 2 és 3 éves gyermekek számára gazdag illusztrációk garantálják a szórakozást, melyeket minőségi alapanyagokra és biztonságos módon kifejlesztette játékelemekre nyomtattak. Egy kétéves kisgyereknek például nyugodtan a kezébe adható a játék, hiszen nem tartalmaz lenyelhető, fulladás veszélyt okozó elemekeket.

 

Az elmúlt években a Captain Smart termékei bezsebelték a főbb lengyel játékdíjakat. A hivatásos játékellenőrök, oktatók és szülők mind úgy találták, hogy a Captain Smart játékok szórakoztató és oktató játékélményt nyújtanak, miközben biztonságos módon szolgálják a kicsik fejlődését.


Íme az elnyert díjak listája:

Distinction in Child-Friendly World competitions in 2019

Distinction in 2018 Toy of the Year competitions

Pearl Award in 2020 Toys World – Games and Books plebiscite

Award in 2020 Children’s Brand of the Year plebiscite

Ha tetszett a blog bejegyzésünk, hagyj nekünk egy üzenetet!

A Captain Smart Tudományos játékokat IDE kattintva érheted el webáruházunkban!
Játék Bolygó