Blog

Nürnbergben jártunk a Nemzetközi Játékkiállításon!

2019.02.11 10:57

Január 29-től február 2-ig Nürnbergben jártunk a Nemzetközi Játékkiállításon!

Január 29-től február 2-ig tartott az idei nürnbergi Nemzetközi Játékiállítás, ahol a híres márkák mellett rengeteg eredeti újdonsággal és a játékpiaci üzletág legjelentősebb képviselőivel is találkozhattunk. Összesen 2902 kiállító vett részt az eseményen 68 országból, melyre körülbelül 70.000 ember látogatott ki. Ezek már önmagában is hatalmas számok, hát még ha megemlítjük, hogy az 5 napos kiállításon kb. 1000.000 termék került bemutatásra.

 

Pontosan merre jártunk, kikkel és milyen termékekkel találkoztunk?

A látványos divatshowkon aktuális kosztüm-újdonságokat és élő termékbemutatókat láthattunk, de a kiállított darabok között is volt, ami felkeltette érdeklődésünket.

 

A Tech2Play akcióterületen a robotoktól a távirányított termékeken át a kiterjesztett valóságig mindent megnézhettünk és kipróbálhattunk. Új márkákat és termékeket fedeztünk fel, ezek közül haza hoztuk nektek legújabb kedvencünket, az olasz gyártmányú Headu-t!

 

Találkozhattunk a Lego egészen elképesztő kiállító területével és megleshettük a Safari Ltd. legfrissebb újdonságait. Benéztünk az általunk forgalmazott Sycomore standjára, de szemügyre vettük a Ty, a Trefl, a Kosmos, Gravitrax és Schleich termékeit is.
Fontos tudnotok, hogy ezen a kiállításon születnek meg a legnagyobb ötletek, a következő év/évek játék trendjei és ezért is tartjuk fontosnak, hogy minden évben ellátogassunk rá. Ez alatt a néhány nap alatt jó néhány standot körbejártunk, rengeteg emberrel beszéltünk épp azért, hogy testközelből tudjuk követni a nemzetközi irányvonalak alakulását és itthon minőségi és színvonalas szolgáltatást nyújthassunk számotokra.
Összegzésül elmodhatjuk, fantasztikusan éreztük magunkat és mi is átéltük a kiállítás jelmondatát,
a Spirit of Play szellemét Nürnbergben!
További fotók elérhetőek Facebook, illetve Instagram oldalunkon.