Szülinapi kívánságdoboz

 

Hamarosan születésnapod lesz? Szeretnéd, hogy mindenkitől olyan játékot kapj, amire vágysz? Akkor nincs jobb megoldás, mint hogy kérsz a Játék Bolygó üzletben egy szülinapi kívánság dobozt, mely 2 hétig díjmentesen csak a Tied!

Hogyan működik a szülinapi kívánságdoboz?

Amikor közeleg a szülinapod, bejössz a Játék Bolygó-ba és kérsz tőlünk egy szülinapi dobozt. A dobozra ráírjuk a nevedet, így biztos, hogy senki nem fogja összetéveszteni más szülinapi dobozával. Ebbe a dobozba bepakolod az összes játékot, amelyre vágysz. Mi felírjuk egy listára a játékokat és ez a listát betesszük az általad választott játékok mellé a dobozba.

Neked nincs más dolgod, mint a szülinapi party meghívón vagy egyéb fórumon jelezni , hogy Neked van egy szülinapi kívánság listád a Játék Bolygó-ban, itt mindenki ,aki megszeretne lepni Téged egy ajándékkal a szülinapod alkalmával, akkor meg tudja vásárolni ezeket a játékokat.

Miért jó a szülinapi kívánságdoboz?

Neked, mint szülinapot ünneplőnek azért, mert biztos lehetsz abban, hogy olyan ajándékot fogsz kapni, aminek örülsz, amire már régóta vágysz.

A szülinapodra meghívottaknak azért előnyös, mert nem kell azon gondolkozniuk és fejüket törni, hogy mit és hol vegyenek. Kényelmes, gyors, praktikus és nagyszerű megoldás!

A szülinapi kívánság dobozzal garantáltan szuper és örömteli lesz a születésnapod!