Új jelszó kérése
Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Kiemelt márkáink

Szülinapi kívánságdoboz

 

Hamarosan születésnapod lesz? Szeretnéd, hogy mindenkitől olyan játékot kapj, amire vágysz? Akkor nincs jobb megoldás, mint hogy kérsz a Játék Bolygó üzletben egy szülinapi kívánság dobozt, mely 2 hétig díjmentesen csak a Tied!

Hogyan működik a szülinapi kívánságdoboz?

Amikor közeleg a szülinapod, bejössz a Játék Bolygó-ba és kérsz tőlünk egy szülinapi dobozt. A dobozra ráírjuk a nevedet, így biztos, hogy senki nem fogja összetéveszteni más szülinapi dobozával. Ebbe a dobozba bepakolod az összes játékot, amelyre vágysz. Mi felírjuk egy listára a játékokat és ez a listát betesszük az általad választott játékok mellé a dobozba.

Neked nincs más dolgod, mint a szülinapi party meghívón vagy egyéb fórumon jelezni , hogy Neked van egy szülinapi kívánság listád a Játék Bolygó-ban, itt mindenki ,aki megszeretne lepni Téged egy ajándékkal a szülinapod alkalmával, akkor meg tudja vásárolni ezeket a játékokat.

Miért jó a szülinapi kívánságdoboz?

Neked, mint szülinapot ünneplőnek azért, mert biztos lehetsz abban, hogy olyan ajándékot fogsz kapni, aminek örülsz, amire már régóta vágysz.

A szülinapodra meghívottaknak azért előnyös, mert nem kell azon gondolkozniuk és fejüket törni, hogy mit és hol vegyenek. Kényelmes, gyors, praktikus és nagyszerű megoldás!

A szülinapi kívánság dobozzal garantáltan szuper és örömteli lesz a születésnapod!