Játékkölcsönzés

 

Sokszor nem tudni, hogy egy társasjáték miután megvetted és hazavitted tényleg tetszeni fog-e. Válaszd ki a boltban a számodra megfelelőt és próbáld ki!

A társasjátékok egy részét ki lehet kölcsönözni, kipróbálni és hazavinni.

A kölcsönzés menete:

Az eladótól lehet elkérni azoknak a társasoknak a listáját, melyek kipróbálhatók, kikölcsönözhetők.

Kölcsönzés előtt ellenőrizni kell a játékszabály alapján, hogy minden alkatrész megvan-e és nem sérült-e meg. Mikor visszahozod, mi ellenőrizni fogjuk és ha hiányos vagy sérült, akkor a játék részedről megvételre került. A játék vagy játékok árát (új vagy bontott) kell itt hagynod és amikor visszahozod, ebből a kaucióból levonjuk a játék(ok) új árának 15%-át és a többit visszaadjuk.

FONTOS! A kauciót csak készpénzzel lehet fizetni, bankkártyával nem!

Játékot bármelyik nyitvatartási napon el lehet vinni és egy hét múlva ugyanazon a napon kell visszahozni. A díj erre a 7 napra szól.

Általában egy játékból csak egyet bontunk ki, így ha az éppen kint van valakinél, sajnos meg kell várnod amíg visszahozzák. Természetesen előjegyezheted a kint levő játékokat.

Ha megtetszik a kipróbált játék meg is veheted!

Minden bontott játéknak van egy aktuális (kedvezményes, bontott) megvásárlási ára. Ez az ár arra az egy darabra vonatkozik, amit éppen kipróbálsz. Ha megveszed a játékot az aktuális áron nem kell a kipróbálásért díjat fizetned.

Az is előfordulhat, hogy megtetszik a játék, de újat szeretnél belőle. Ha éppen van belőle új, vehetsz belőle új áron és ebben az esetben sem kell a kipróbálásért díjat fizetned. Ha éppen nincs belőle, sajnos ezt a lehetőséget nem használhatod ki.

Néhány alkalom, ami különösen jó játékok kipróbálására:

  • születésnapi buli
  • nyaralás
  • hosszú hétvége
  • baráti összejövetel
  • családi ünnep
  • síszünet, sítábor.