70636 - LEGO Ninjago™ Zane - Spinjitzu mester

Cikkszám: 70636
70636 - LEGO Ninjago™ Zane - Spinjitzu mester
70636 - LEGO Ninjago™ Zane - Spinjitzu mester
Cikkszám: 70636
Nincs raktáron
3 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 10 Ft
LEGO® 70636 - LEGO Ninjago™ Zane - Spinjitzu mester. Mutasd meg Zane-nel, micsoda vagány Spinjitzu képességeid vannak! Helyezd a Jégnindzsát a kapszulába a surikenjeivel, rögzítsd a pörgettyűhöz, és húzd meg a kioldózsinórt! Pörögj, gurulj, ugorj, és tanulj meg őrületes új trükköket, például a Driftelést! Majd találj ki magadnak saját Spinjitzu kihívásokat, és harcolj a barátaiddal, hogy megmutasd, ki a legnagyobb Spinjitzu szakértő!

Találd ki a legvagányabb Spinjitzu mutatványokat a Jégnindzsával! Pördülj a győzelem felé a Zane - Spinjitzu mester pörgettyű segítségével, amelyhez LEGO® kar, minifigura kapszulával ellátott pörgettyű elem és kioldózsinór tartozik, amit egy fegyvertartó állvány és egy Zane minifigura egészít ki!

Építs, ránts, forgass, aztán akcióra fel a LEGO® NINJAGO® Zane – Spinjitzu mester készlettel, amelyben egy összerakható LEGO karral ellátott Spinjitzu pörgettyűt találsz, emellett minifigura kapszulás pörgettyű elemet és kioldózsinórt. Tanuld meg a különféle minifigura pörgető, gurító és ugrató technikákat, és a szívósabb képességeket is a mellékelt fegyverállványt akadályként használva! Versenyezz a barátaiddal, és a környezetet is felhasználva eszelj ki számtalan szórakoztató Spinjitzu kihívást! A klassz gyermekjátékban egy Zane minifigurát és 2 surikent találsz, amelyekkel rögzítheted a pörgettyűt.

• A csomagban egy Zane minifigurát is találsz.
• Tartozik hozzá egy Spinjitzu pörgettyű összerakható LEGO® karral, pörgettyű elem minifigura kapszulával és kioldózsinórral, fegyvertartó állvány 2 jégsurikennel és Zane 2 surikenjével.
• Tanuld meg a Kézi pörgetést, a Pályát, a Zent, a Bakugrást, a Driftelést, a Kiütést és más vagány Spinjitzu trükköket!
• Találj ki új, saját pörgetési kihívásokat, és versenyezz a barátaiddal!
• Csatlakozz online, ahol további Spinjitzu trükköket, valamint inspiráló videókat találsz!
• Kombináld más Spinjitzu mesterek pörgettyű készleteivel – 70628 Lloyd, 70633 Kai, 70634 Nya, 70635 Jay és 70637 Cole –, így versenyt rendezhetsz a nindzsák között.
• Ez a klassz gyermekjáték megfelelő a 6-14 éves korosztály számára.
• A Spinjitzu pörgettyű méretei (kioldózsinór nélkül): több mint 14 cm magas, 8 cm széles és 3 cm mély.
• A fegyvertartó állvány méretei: több mint 4 cm magas, 4 cm széles és kevesebb mint 2 cm mély.
• Ahogyan azt a LEGO® Spin Ninja TV reklámban láthattad.