31073 - LEGO Creator Mesebeli lények

Cikkszám: 31073
31073 - LEGO Creator Mesebeli lények
31073 - LEGO Creator Mesebeli lények
Cikkszám: 31073
Nincs raktáron
5 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 16 Ft
LEGO® 31073 - LEGO Creator Mesebeli lények. Élj át mesebeli kalandokat ezzel a lenyűgöző 3 az 1-ben LEGO® Creator készlettel! Építs egy dübörgő tűzokádó Sárkányt fenyegető zöld szempárral, hatalmas, hegyes karmokkal és tüzes sötétvörös és sárga színekkel! Csapkodj a Sárkány erős farkával, tárd ki a szárnyakat és emelkedj a levegőbe! Majd alakítsd át a további mesebeli kalandokhoz, amelyben egy Óriáspók szerepel, nagy csápokkal és hátborzongató lábakkal, vagy egy galád megjelenésű Troll, aki a fejszéjét heavy metal gitárként is használja.

Alkosd meg az ijesztő 3 az 1-ben Mesebeli lények világát! Alkoss egy tűzokádó Sárkányt a nagy tépőfogakkal, fenyegető zöld szempárral, hegyes karmokkal és beállítható fejjel, farokkal, lábakkal és szárnyakkal! Építs belőle Óriáspókot, vagy egy Trollt!

Élvezd a hatalmas kalandokat a 3 az 1-ben Mesebeli lények készlettel! Alkoss egy tűzokádó Sárkányt sötétvörös és sárga színösszeállítással, nagy tépőfogakkal, zöld szemmel és hegyes karmokkal! Ezen a 3 az 1-ben gyermekjátékon felfedezhetsz még beállítható lábakat, fejet, farkat és szárnyakat, de építhetsz belőle Óriáspókot, vagy fejszét viselő Trollt, hogy még ijesztőbb legyen a LEGO® játék.

• A 3 az 1-ben Mesebeli lények készlet jellemzője egy átépíthető, tűzokádó Sárkány tépőfogakkal, zöld szemmel és hegyes karmokkal, plusz beállítható állkapoccsal, fejjel, farokkal és szárnyakkal.
• Tüzes sötétvörös és sárga színösszeállítás jellemzi.
• Nyisd ki a Sárkány tüzes állkapcsát és mutasd meg hegyes tépőfogait, majd csapkodj a farkával, tárd ki a szárnyait és emelkedj a levegőbe!
• Mozgasd a Sárkány fejét, lábát, farkát és a szárnyait, és találj ki izgalmas pózokat!
• Folytasd a kalandot ezzel a 3-az-1-ben modellel! Alakítsd át a Sárkányt félelmetes Pókká, aminek nagy csápjai és hátborzongató lábai vannak, vagy egy galád Trollá, aki a fejszéjét heavy metal gitárként is használja.
• Ez a gyermekjáték a 7-12 éves korosztály számára ajánlott.
• A Sárkány méretei: több mint 8 cm magas, 27 cm hosszú és 17 cm széles.
• Az Óriáspók méretei: több mint 4 cm magas, 18 cm hosszú és 17 cm széles.
• A Troll állva több mint 13 cm magas.