31072 - LEGO Creator Extrém motorok

Cikkszám: 31072
31072 - LEGO Creator Extrém motorok
31072 - LEGO Creator Extrém motorok
Cikkszám: 31072
Nincs raktáron
3 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 10 Ft
LEGO® 31072 - LEGO Creator Extrém motorok. Mássz be a Versenyautó vezetőülésébe, közben fedezd fel a nagy hátsó motort, az oldalsó szívónyílásokat, a széles keréktárcsákat az alacsony profilú gumiabroncsokkal és sportos, kék, fehér, sárga és fekete színösszeállítást! Állítsd be a külső visszapillantó tükröket és a hátsó spoilert a lehető legnagyobb sebességhez! Majd foglald el a helyed a startvonalnál, és készülj fel az indulásra! Ha végeztél, alakítsd át a Versenyautót és indulj a pályára egy erőteljes Hot Rod-on, vagy dübörögj a hullámok felett egy klassz, díjnyertes Versenycsónakkal!

Lépj be a versenyzés világába a 3 az 1-ben Extrém motorok készlettel! Diktáld az iramot ezzel a 3-az-1 Extrém motorok készlettel, amelyben egy Versenyautót találsz, nagy hátsó motorral, oldalsó szívónyílásokkal és alacsony profilú gumiabroncsokkal felszerelt, széles keréktárcsákkal. Építhetsz belőle Hot Rod-ot, vagy Versenycsónakot is.

Élvezd a kalandos versenyeket a LEGO® Creator Extrém motorok készlettel, amelyben egy sportos, kék, fehér, sárga és fekete szín-összeállítású és autentikus Versenyautót találsz, amin nagy hátsó motort, oldalsó szívónyílásokat és alacsony profilú gumiabroncsokkal felszerelt, széles keréktárcsákat fedezhetsz fel. Ebben a 3 az 1-ben építőjátékban állítható külső visszapillantó tükröket és hátsó spoilert is találsz, de Hot Rod-ot, vagy Versenycsónakot is építhetsz belőle a további versenyekhez és kalandokhoz.
• A 3 az 1-ben Extrém motorok készletben találsz egy átépíthető Versenyautót, ami számos hiteles részletet tartalmaz, többek között nagy hátsó motort, oldalsó szívónyílásokat, alacsony profilú gumiabroncsokkal felszerelt, széles keréktárcsákat és állítható külső visszapillantó tükröket, valamint egy hátsó spoilert.
• Kék, fehér, sárga és fekete színösszeállítás jellemzi.
• Állítsd be a külső visszapillantó tükröket, igazítsd be a hátsó spoiler a lehető legnagyobb sebességhez, foglald el a helyed a startvonalon és készülj fel a száguldásra!
• Folytasd a kalandot ezzel a 3-az-1-ben modellel! Alakítsd át az Extrém motorok Versenyautó a további gyors kalandokhoz! Ülj a kormány mögé egy nagy erejű Hot Rod-ban, vagy szállj szembe a hullámokkal egy áramvonalas Versenycsónak fedélzetén!
• Ez az építőjáték a 6-12 éves korosztály számára ajánlott.
• A Versenyautó méretei: több mint 4 cm magas, 15 cm hosszú és 6 cm széles.
• A Hot Rod méretei: több mint 4 cm magas, 9 cm hosszú és 6 cm széles.
• A Versenycsónak méretei: több mint 6 cm magas, 9 cm hosszú és 6 cm széles.