31071 - LEGO Creator Felfedező drón

Cikkszám: 31071
31071 - LEGO Creator Felfedező drón
31071 - LEGO Creator Felfedező drón
Cikkszám: 31071
Nincs raktáron
3 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 10 Ft
LEGO® 31071 - LEGO Creator Felfedező drón. Emelkedj fel a levegőbe és nézd meg a várost madártávlatból a klassz 3 az 1-ben Felfedező drónnal, amelyen nagy, nyitható pilótafülkét, iker-rotort, emelőkarmot és klassz fekete, fehér és narancssárga színösszeállítást fedezhetsz fel! Küldd el a drónt titkos küldetésekre, filmezd az akciót a levegőből és továbbítsd azt vissza a bázisra! Ha végeztél, alakítsd át a Felfedező drónt és indulj az erőteljes Mocsári csónak fedélzetén az ingovány felfedezésére, vagy mutass be merész manővereket a klasszikus Légcsavaros repülőgéppel!

Legyen a szemed az égen a 3 az 1-ben Felfedező drónnal! Nézz le madártávlatból a 3 az 1-ben Felfedező drónról, amelyben valósághű részleteket fedezhetsz fel, többek között iker-rotort, beállítható kamerákat és egy emelőkarmot! Átalakíthatod Mocsári csónakká, vagy Légcsavaros repülőgéppé.

Végezz titkos küldetéseket és kutatásokat a Felfedező drónnal, amelyen fekete, fehér és narancssárga színösszeállítást, és rengeteg valósághű részletet fedezhetsz fel, többek között iker-rotort és beállítható kamerákat, valamint egy nagy nyitható pilótafülkét és futóművet, amit emelőkaromként is használhatsz! Ezt a 3 az 1-ben LEGO® Creator építőjátékot átalakíthatod Mocsári csónakká, vagy egy Légcsavaros repülőgéppé, hogy még több akcióban és kalandban legyen részed.

• Ezt a futurisztikus drónt számos klassz és valósághű részlet jellemzi, többek között iker-rotor, beállítható kamerák, nagy nyitható pilótafülke és futómű, ami emelőkaromként is szolgál.
• Van rajta fekete, fehér és narancs színösszeállítás is, amit piros navigációs fények egészítenek ki.
• Készülj fel a függőleges felszállásra — majd indulj titkos küldetésre!
• Ragadd meg a tárgyakat a drón emelőkarmával és vidd őket a célállomásra!
• Folytasd a kalandot ezzel a 3-az-1-ben modellel! Alakítsd át a Felfedező drónt és indulj egy erőteljes Mocsári csónak fedélzetén az ingovány felfedezésére, vagy mutass be merész manővereket a klasszikus Légcsavaros repülőgéppel!
• Ez az építőjáték a 6-12 éves korosztály számára ajánlott.
• A Drón felfedező méretei: több mint 6 cm magas, 12 cm hosszú és 14 cm széles.
• A Mocsári hajó méretei: több mint 6 cm magas, 11 cm hosszú és 4 cm széles.
• A Légcsavaros repülőgép méretei: több mint 3 cm magas, 12 cm hosszú és 12 cm széles.