21139 - LEGO Minecraft™ Az alvilági harc

Cikkszám: 21139
21139 - LEGO Minecraft™ Az alvilági harc
21139 - LEGO Minecraft™ Az alvilági harc
Cikkszám: 21139
Nincs raktáron
5 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 18 Ft
LEGO® 21139 - LEGO Minecraft™ Az alvilági harc. Vedd fel a vas páncélodat, ragadd meg a elvarázsolt fejszét és indulj el a tüzes Alvilágba! Kerüld a zombi malacembert, a csatát a sorvasztó csontvázzal és a kis magmakockát! Robbants ki alvilágkövet a TNT-vel és bányássz magmakockákat! Ez egy egész napos munka egy LEGO® Minecraft™ hős számára.

Csatázz az ellenséges mobokkal az alvilági harcban! Kerüld a zombi malacembert, a csatát a sorvasztó csontvázzal és a kis magmakockát, kapcsold be a robbanó TNT funkciót az Alvilági Harcban! A készletet Alex minifigura teszi teljessé.

Indulj a tüzes Alvilágba, kapcsold be a robbanó TNT funkciót, használd az elvarázsolt fejszédet és győzd le a zombi malacembert és a sorvasztó csontvázat! Élvezd a kézzelfogható Minecraft™ kalandokat ezzel a LEGO® Minecraft szettel, amelyet a rendkívül sikeres sandbox videojáték rajongóinak terveztek. Kombináld ezt a szettet más LEGO Minecraft modelljeidet, és alkosd meg saját, egyedi LEGO Minecraft univerzumod! A készletben egy Alex LEGO Minecraft minifigurát is találsz.

•● A csomagban 2 LEGO® Minecraft™ minifigurát találsz: Alex és egy zombi malacember figurát, valamint sorvasztó csontvázat és kis magmakockát tartalmaz. ● Jellemzője egy összerakható Minecraft™ Alvilági elrendezés, összerakható gombával és lángokkal, és egy TNT robbanó funkció. ● Vedd fel a vas páncélodat, ragadd meg az elvarázsolt fejszét és készülj a cselekvésre! ● Figyelj a zombi malacemberre az arany kardjával! ● Kapcsold be a TNT funkciót és robbants ki alvilágkövet és magmakockákat! ● A fegyverek közé tartozik 2 kard és egy elvarázsolt fejsze. ● Alex vasember páncélt is tartalmaz. ● Engedd szabadjára a képzeleted — építsd át a készletet további LEGO® Minecraft™ alkotásokhoz!
• Ez az építőjáték több mint 80 elemet tartalmaz és 6-14 éves korúaknak ajánlott.
• Méretei: több mint 6 cm magas, 9 cm széles, és 9 cm mély.