Smart Games - Makkan mókusok XXL (19371)

Cikkszám: 19371-794
Smart Games - Makkan mókusok XXL (19371)
Smart Games - Makkan mókusok XXL (19371)
Smart Games - Makkan mókusok XXL (19371)
Smart Games - Makkan mókusok XXL (19371)
Smart Games - Makkan mókusok XXL (19371)
Smart Games - Makkan mókusok XXL (19371)
Smart Games - Makkan mókusok XXL (19371)
Cikkszám: 19371-794
Nincs raktáron
19 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 58 Ft

A Makkant mókusok XXL-ben 40 feladattal és két mókussal többet találsz mint a kisebb változatban. A mókusok és a makkok méretei is jóval nagyobbak.

 

Segíts a mókusoknak elrejteni a makkokat, hogy felkészüljenek a télre.
A makkant mókus egy tologatós logikai puzzle, kiváló készségfejlesztő játék, 100 egyre nehezedő makkos feladvánnyal teszi próbára képességeidet.

Tologasd a mókusokat megfelelő sorrendben, hogy a náluk lévő makkot egy lyukba tolják, ahol a makk leesik. Az összes makkot egy ilyen "oduba", vagyis lyukba kell biztonságba helyezni, hogy a mókusok télen ne éhezzenek. Tudsz nekik segíteni?

Ha megoldottad a feladatot, ellenőrizheted a feladványfüzet hátulján.


Játék menete:
A Makkant mókusban a játék célja, hogy úgy mozgasd a játékelemeket a játéktáblán, hogy a makkok belessenek a játéktáblában lévő üregekbe.
A játék kezdete előtt figyelj nagyon, hogy a játéktábla a megfelelő irányba álljon, úgy ahogy a feladványban látható. Az üregek helyzete nagyon fontos! Ha a játéktáblát az átlátszó fedélbe teszed, akkor a makkok nem tudnak elveszni.

  • Válassz egy feladványt, és tedd a mókusokat és a piros virágot a feladványban látható helyekre. A piros virág helye fix, nem mozdítható. Minden mókus elé tegyél egy makkot.
  • Csúsztasd a mókusokat vízszintesen és függőlegesen a játéktáblán úgy, hogy az összes makk beleessen a játéktáblán látható üregekbe. A játékelemek "lábai" mindig a játéktábla barázdáiban kell, hogy csússzanak. Minden üregbe maximum egy makkot tehetsz. Ha egy üregben már van makk, akkor a többi mókus nyugodtan áttolhatja felette a makkját, nem fog beleesni. Figyelj rá, nehogy egy makkot korán bedobj egy üregbe. Néhány üregbe csak bizonyos mókus tudja beleejteni a makkját. Ha egy mozgást vissza szeretnénk csinálni (vagy akár újrakezdeni a feladványt), csak emeld fel a játéktáblát, és vedd ki azt a makkot, ami az utolsó lépéssel beleesett az üregbe.
  • Megtalálod a megoldást, ha minden makk belesett egy üregbe. A legrövidebb (legkevesebb lépésből álló) megoldást megtalálod a feladványos füzetben.

A játék végeztével a makkokat az átlátszó zacskóba tedd el, amit a játékelemekkel a feladványos füzettel együtt rá tudsz tenni a játéktáblára, és az átlátszó tetővel le tudod zárni. A zacskó nélkül a makkok kiszökhetnek a játéktábla üregein keresztül. Minden játékhoz adnak egy tartalék makkot.

Fejleszti a térbeli tájékozódást, a logikát, a koncentrációt, a problémamegoldást, és az előre tervezést.

 

A Smart már több mint 25 éve törekszik arra, hogy fejlesztő, élvezetes és motiváló játékokat hozzon létre.
A SmartGames-ek több nehézségi szintű logikai játékok. Minden játéknak van egy egyedi témája, amelyek vonzóak lehetnek mind a fiúk, mind a lányok számára. A SmartGames termékek közül megtalálható nagyobb asztalon játszható, vagy akár kisebb méretű asztali, illetve utazásokhoz alkalmas mágneses játékok. Műanyag, illetve fa játékok óriási kínálatából választhatunk.

 

Játék tartalma:

  • 1 db játéktábla
  • 1 db tető
  • 1 db 100 feladványt tartalmazó füzet
  • 6 db mókus játékelem
  • 6 db makk ebből egy darab fekete makk