Instagram nyereményjáték

Játék Bolygó / 2019-11-01

 1. A játék elnevezése, a játék meghatározása

A játék elnevezése: Játék Bolygó / Fotózz és nyerj #játékbolygó_űrbeni nyereményjátéka
A játék meghatározása: A Játék Bolygó (továbbiakban: Szervezők) nyereményjátékot hirdet. Ennek kapcsán vállalja, hogy a www.instagram.com címen elérhető közösségi portálon Játék Bolygó (@jatekbolygo) néven megtalálható.

 

 1. A játékban résztvevők a játék kapcsán:

Selfie fotót készítenek magukról és ŰrBeniről, a Budagyöngye Bevásárló központ előtti buszmegállóban elhelyezett (1026 Budapest, Pázsit utca 2., 22-es busz megállója) Játék Bolygó reklámplakát segítségével, majd a képet feltöltik saját Instagram felhasználói felületükre #játékbolygó_űrbeni taget használva és bekövetik a Játék Bolygó (@jatekbolygo) Instagram oldalát, illetve személyesen a Játék Bolygó üzleteinek egyikében kitöltik adatlapunkat. Mind a három feltételt egyaránt teljesítő résztvevők azonnali ajándékban részesülnek (1 db választható apró ajándék az erre a célra létrehozott ajándék kosárból), melyet személyesen vehetnek át a Játék Bolygó üzleteinek egyikében, továbbá részt vesznek fődíj sorsolásunkon, ahol 1 db bruttó 15.000 forint értékű vásárlási utalvány kerül kisorsolásra.

A játék nem áll kapcsolatban az Instagrammal, azt az Instagram semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja vagy szervezi, felelőséggel sem tartozik érte.

 

 1. A nyereményjátékban való részvétel személyi feltételei:

A nyereményjátékban minden magyarországi lakcímmel rendelkező természetes személy vehet részt. A nyereményjátékban részt vevők jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.

 

 1. A játék időtartama

A játék 2019. november 1. napján, a plakát kikerülésének időpontjában kezdődik és 2019. december 15-én 24:00-ig tart.

A plakát az alábbi időpontokban kerül kihelyezésre: 2019.11.01-15. és 2019.12.01-12.15.

 1. A nyereményjátékban való részvétel tárgyi feltételei

A játékban minden olyan, a 3. pontban említett személy (továbbiakban: Játékos) részt vehet, aki rendelkezik saját Instagram  felhasználói fiókkal, amennyiben személye annak alapján azonosítható. A Szervező nem vállal felelősséget a névazonosság, vagy a nyertesek azonosításának bármely egyéb hibájából eredő következményekért. A nyereményjáték a résztvevők számára ingyenes és semmilyen vásárlási kötelezettséggel nem jár.

 

 1. A játékra való jelentkezés módja

A játékban való részvételre irányuló, kifejezett ráutaló magatartással történő jelentkezésnek minősül, ha a Játékos a nyeremény megszerzésének céljából a „#játékbolygó_űrbeni ” taget használva feltölti ŰrBenivel közös fotóját személyes Instagram fiókjába és kapcsolatot alakít ki a Játék Bolygó (@játékbolygó) Instagram oldalával, illetve személyesen is kitölti adatlapunkat üzleteink egyikében 2019. december 15-ig. Más jelentkezési módot a Szervező nem fogad el.

A nyereményjátékban minden olyan magyarországi lakcímmel rendelkező természetes személy részt vesz, aki 2019. december 15. 24:00 óráig elkészíti a plakáton található ŰrBeni figurával a saját selfiejét és feltölti azt „#játékbolygó_űrbeni ” taget használva saját Instagram fiókjába, illetve kapcsolatot alakít ki a Játék Bolygó (@játékbolygó)  oldalával és nyereményjáték adatlapunkat is kitölti üzleteink egyikében.

 

 1. Nyeremény

Mind a három feltételt (2. és 6. pontban foglaltak) egyaránt teljesítő résztvevők azonnali ajándékban részesülnek, mely egy darab választható apró ajándék az erre a célra létrehozott ajándék kosárból, melyet személyesen vehetnek át a Játék Bolygó üzleteinek egyikében.

Ajándék átvételi pontok:

 • Játék Bolygó üzlet: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 138. (Stop Shop I. em.) 
 • Játék Bolygó üzlet: 1026 Budapest, Pázsit utca 2. (Budagyöngye I. em.)

A fődíj szintén mind a három feltételt (2. és 6. pontban foglaltak) egyaránt teljesítő résztvevők között kerül kisorsolásra. A nyeremény: 1 db bruttó 15.000 forint értékű vásárlási utalvány, melyet a nyertes december 31-ig válthat be üzleteink egyikében. A nyereményjáték keretében tehát 1 fődíj nyertest sorsolunk ki a kiírás szerint cselekvő résztvevők közt kézi sorsolással, a kitöltött adatlapok segítségével. A nyereményhez kapcsolódó adók megfizetését a szervező Játék Bolygó teljes egészében átvállalja.

 

 1. A sorsolás ideje és a nyertesek értesítése

A nyereményjáték 2019. december 15. 24:00 óráig tart. A sorsolás és a Nyertes kiértesítése 2019. december 16-án  24:00 óráig megtörténik. A Nyertest a játékra irányuló adatlapon megadott email címén keresztül elektronikus levélben értesítjük. A nyeremény átvételének pontos helyét és idejét a Nyertessel a kapcsolatfelvétel után egyeztetjük. A kapcsolatfelvételt a Játék Bolygó kezdeményezi.

 

 1. A nyeremény átvételének feltételei

A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Nyertes nem veszi fel a kapcsolatot a szervezővel a kiértesítést követően legkésőbb 2019. december 20-án 24:00-ig és így elesik a nyereménytől. A játékban részt vevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a Játék Bolygó hivatalos Instagram oldalán győzelmük esetén közzé tegye az Instagramon használt profiljuk nevét, amivel a játékban részt vettek.

Nyeremény átvételi pontok:

 • Játék Bolygó üzlete: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 138. (Stop Shop I. em.) 
 • Játék Bolygó üzlete: 1026 Budapest, Pázsit utca 2. (Budagyöngye I. em.)

 

 1. A Szervező jogai

A Szervező kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. Nem vállal felelősséget továbbá azért sem, ha a játék időtartama alatt a Játék Bolygó Instagram oldala neki fel nem róható okból időszakosan nem érhető el. A Játék Bolygó fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa. A tájékoztatást elegendő a játék felhívással azonos módon megtenni. A résztvevők elfogadják, hogy a nyereményjátékban való részvétel során a Játékszabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével a Játék Bolygó számára okozott kárért teljes körű felelősséggel tartoznak. A Játék Bolygó a nyereményjátékban való részvétel lehetőségét és a nyeremény átvételét a Játékszabályzat megszegése esetén bármely játékostól megvonhatja.

 

 1. Adatkezelés

A nyereményjáték során a Játék Bolygó személyes adatokhoz jut, melynek kezeléséről Adatvédelmi Tájékoztatónkban olvashat: https://www.jatekbolygo.hu/shop_help.php?tab=privacy_policy

Az Instagramon történő nyilvános adatok kezelése az Instagram minden felhasználó számára biztosított lehetőségei és szabályai alapján történik.

A játékkal kapcsolatos további információ az alábbi e-mail címen kérhető: info@jatekbolygo.hu

 

 

argep.hu olcsobbat.hu