Blog

Halloween boszi smink lépésről-lépésre

2019.10.22 16:21

A kis boszorkányok álma: arcfestés házilag!

Tudjuk, hogy sok szülő szerint a boszorkány egy negatív mesehős, ezért nem feltétlenül szertné, ha gyermeke ennek a karakternek a bőrébe bújna, de szeretnénk megemlíteni, hogy jóságos boszorkányokról is születtek már történetek, ráadásul minden csak a megjelenítésen múlik. Éppen ezért beszereztünk egy olyan készletet, mely lépésről-lépésre segít egy kedves, bájos boszi smink elkészítésében, ami garantáltan minden kislány kedvence lesz a Halloween partyn.

A szett mindent tartalmaz, amire szükségünk lesz, lila, zöld és fekete festék, egy fekete sminkceruza, egy apró szivacs, egy ecset, egy csipetnyi csillogó lila make-up, és persze 6 pici pók tetoválás.

Az arcfesték kapcsán sokan ellenérvelnek, mert attól tartanak, hogy a gyerekek bőrének nem tesznek jót az ellenőrizhetetlen forrásból származó, szintetikus festékek, ám ez az arcfesték egy profi sminkkészlet, melynek megalkotásakor kiváló minőségű alapanyagokat használt fel a gyártó. A csomag ráadásul egy teljes körű leírást is tartalmaz, ami megkönnyíti a használatát, így különösebb rajztehetség nélkül is kivitelezhető ez az egyszerű Halloween smink.

 

Minden adott tehát egy kiadós boszorkánysághoz, lássuk hát, hogyan is készíthető el a smink.

1. lépés

Először fogjuk hátra kislányunk haját, majd a szivacs egyik felével vigyük fel a zöld alapszínt a teljes arcára. A festék felkenésekor a szem környékét hagyjuk szabadon, mert oda a lila szín fog majd felkerülni. Azért, hogy a festékek ne keveredjenek össze, a lila színnek is hagyjunk helyet majd a szivacson, vagy mossuk ki és szárítsuk meg, mielőtt újra használnánk. 

 

 

2. lépés

Most a szem környékére kell a lila színű festéket felvinni. Vigyázzunk, hogy ne kerüljön gyermekünk szemébe, ezért mindenképpen ügyeljünk rá, hogy becsukja. Óvatos, pontozó mozdulatokat alkalmazzunk, hogy szép és egyenletes legyen a festék eloszlása.

3. lépés

Az alap elkészítését követően erősebb kontúrt kell húzni a szemöldököknek. Ezt megtehetjük az ecset és a festékpalettán lévő fekete szín használatával, de alkalmazhatjuk a ceruzát is. Azt válasszuk, amelyikkel könnyebb dolgoznunk. A csomagban található minta csak egy támpont, természetesen variálhatjuk, módosíthatjuk ízlésünknek megfelelően. Ha ez kész, már csak a pókháló vonalakat kell meghúzni, és a szájat is lila színűre festeni. 

 

 

4. lépés

Az utolsó feladat maradt hátra, a kis pók matricák helyére illesztése és a glitteres festék használata. A csomagban 6 pici pókocska található, de a rajzolt mintától függ, hogy mennyit helyezünk el az arcon. A glitteres festék fekenésekor használjunk tiszta és száraz ecsetet vagy szivacsot. 

 

A sminket egy látványos parókával vagy zöld, kimosható hajfestékkel tehetjük még feltűnőbbé. 

Természetesen a fekete öltözet, a boszi kalap és a seprű sem maradhat el a kellékek közül!

 

A smink készlet ide kattintva érhető el:

BOSZORKÁNY ARCFESTŐ MAKE-UP KÉSZLET ÚTMUTATÓVAL GYEREKEKNEK

Kapcsolódó termékek:

BOSZI KALAP

VARÁZSLÓ SZETT

BOSZORKÁNY ÜST

 

Jó szórakozást kívánunk!

Játék Bolygó

 

Fotók: Smiffy

argep.hu olcsobbat.hu