Blog

Móka, móka, móka: Lemosható tetoválások gyerekeknek

2020.06.11 15:19

Nincs annál jobb szórakozás, mint körbevágni, felrakni, szivaccsal átdörzsölni, lehúzni és csodálkozni a remekműben, ráadásul a saját bőrünkön! Bemutatjuk a BUKI France tetoválásait, melyek a fiúk és lányok nagy kedvencei webáruházunkban és üzletünkben is egyaránt!

 

Lemosható tetoválások

A lemosható tetoválások évtizedek óta hódítanak a gyerekek körében, ma már többféle verzióban és formában létezve. Személyes kedvencünk a BUKI France egyedi készletei, melyek a modern korra hangolva elégítik ki a gyerekek vizuális igényeit vagány és színes mintázatokkal.

Na és persze itt a nyár! Nincs is jobb alkalom használni ezeket a szuper tetkó csomagokat, hogy mindenki megcsillogtathassa egyéniségét!

Tudtad?

1 db BUKI France lemosható tetoválás csomagban 75 db minta található!

 

Hogyan használhatod?

Olyan egyszerű a módszer, mint az 1x1. 

1. Vágd körbe a kívánt mintát ollóval.

2. Húzd le a védőfóliát és helyezd a bőrödre képpel lefelé.

3. Végy egy nedves szivacsot és helyezd a tetoválás teljes felületére. 

4. Hagyd rajta a szivacsot 20 másodpercig, még a papír teljesen átitatódik vízzel, majd óvatosan húzd le a papírt a mintáról.

Voila! Csodálatos színek és mókás, trendi motívumok tündökölnek máris a bőrödön!

 

 

Nem csak lányoknak, fiúknak is!

 

Sokszor halljuk vásárlóinktól, hogy nehéz a fiúknak kreatív ajándékot vásárolni, mert a gyártók többnyire a kislányokra gondolnak. Ezt cáfolja a francia BUKI márka, amely kimondottan olyan készleteket, tudományos játékokat gyárt, melyek abszolút megfelelnek mindkét nem számára. Mi is pont ezért szeretjük annyira és javasoljuk ezt a márkát a szülőknek, mert amellett, hogy kitűnő minőségű játékokat kínálnak, a nagyobb készleteik mellett remek kiegészítő ajándékok is megtalálhatóak kínálatukban, mint például a lemosható tetoválás. Ha csak egy apróságot szeretnél még hozzátenni az ajándékhoz vagy egy kiválóan megírt témazárót jutalmaznál egy kis kedvességgel, akkor tökéletes választás ez a játék is!

TIPP:

Készítsetek közös apa-fia vagy anya-lánya tetoválást és mutassátok meg a bennetek rejlő egységet a nagyvilágnak! Egy cuki tetkós fotó az Instagramra? Ha elkészült a kép, jelölj be minket @jatekbolygo néven! :)

 

Ha tetszett a blog bejegyzésünk, hagyj nekünk egy üzenetet!

A Buki tetoválásokat IDE kattintva érheted el webáruházunkban!

Játék Bolygó