Blog

Milyen játékokat érdemes karácsonykor ajándékba adni? Gyűjtésünkből kiderül!

2019.11.26 17:32

 

Elakadtál, hogy mit vásárolj idén karácsonykor a gyerekeknek ajándékba? Segítünk, melyek azok a játékok, amikkel biztos, hogy sikert aratsz! 2019/2020 sláger termékei egy helyen!

A 2019-es játék piac erős elmozdulást mutat a kreatív, készségfejlesztő játékok, a tudományos, oktató játékok és a szerepjátékok irányába. Összeszedtünk neked néhány példát és megmutatjuk, hogy melyek azok a sláger termékek, melyekkel biztosan örömet tudsz okozni idén karácsonykor is.

1. Hódít a Paw Patrol, azaz a Mancs őrjárat 

A mese, amely minden kisfiú és kislány abszolút kedvence, immár 6 éves, mégis az egyik legkeresettebb karakterfigurákat szolgáltatja a játékboltok polcaira. A különleges problémamegoldó képességekkel és készségekkel rendelkező 10 éves Ryder és 6 kutyából álló csapata minden epizódban megment valakit a Kaland-öbölben, éppen ezért izgalmakkal teli minden egyes epizód a gyerekek számára. A sorozatból bármelyik karaktert választhatod, de azért érdemes rákérdezni a kedvenc szereplőre. Ki az? Rocky, Zuma, Chase, Marshall, Rubble vagy Skye?

A Mancs őrjárat játékainkat IDE kattintva érheted el!

2. Jégvarázs

A Jégvarázs 2. (eredeti címén: Frozen 2) 2019 novemberében bemutatásra kerülő amerikai 3D-s számítógépes animációs film, amely a 2013-as Jégvarázs folytatása, a Walt Disney Animation Studios 58. filmje. Ahogy az pedig lenni szokott, az aktuális mesék meghatározzák a gyerkekek érdeklődési körét, éppen ezért a kislányok idén is nagyon fognak örülni a Jégvarázzsal kapcsolatos ajándékoknak. Ráadásul széles életkorban kedvelt meséről beszélünk, így a legkisebbek a Legod Duplo játékokban, a nagyobbak a mese ihlette kreatív készletekben lelhetik örömüket.

Jégvarázs játékainkat IDE kattintva érheted el!


3. Star Wars

A fiúk nagy örömére decemberben itt a legújabb Star Wars film, ami egyben az új trilógia befejező epizódja. Skywalker korának köszönhetően ismét előtérbe kerültek a Csillagok háborúja filmhez kapcsolódó játékok, karakterfigurák, jelmezek, kalendáriumok és természetesen a megunhatatlan Lego játékok is. Ennél tutibb tippünk nem is lehetne!

Star Wars játékainkat IDE kattintva érheted el!

 

4. Kémiai labor a tudóspalántáknak

Egyre többen döntenek olyan játékok mellett, melyek segítik a tanulást és a gyermekek fejlődését. Személyes kedvencünk a Buki kémiai kísérlet készletei, melyek 150-es és 75-ös változatban is kaphatóak. A kísérletekkel a gyerekek könnyedén megszeretik, megértik a bonyolult kémiai folyamatokat és remek iskolai előkészítő feladatokkal találkozhatnak.

Kémiai labor játékainkat IDE kattintva érheted el!

 

 

5. Kreatív készségfejlesztők

Ezek a játékok segítenek, hogy a gyerekek egyes művészeti ágakat közelebbről is megismerhessenek szabadjára engedve fantáziájukat. A finommotoros készség mellett a fókuszálást, türelmet és kitartást is fejlesztik, hiszen egy-egy alkotás elkészítéséhez időre és aprólékosságra van szükség. A Magyarországon nem túl rég óta forgalmazott Sycomore termékek már most óriási rajongó tábort tartanak lázban, hiszen a francia design és a széles termékpaletta sok féle kívánságot kiszolgál. Tökéletes választás idén a karácsonyfa alá!

Sycomore játékainkat IDE kattintva érheted el!


 

Fotók: webáruházunk

Borítókép: Pixabay.com