Blog

Játékkal töltött adventi naptárak az ünnepi készülődéshez!

2019.11.05 16:37

Nasi, csoki és édesség helyett ajándékozz inkább mókát, kacagást! Idén karácsonykor válassz játékkal töltött adventi naptárat, ami nem csak "egészségesebb", szórakoztatóbb is, hiszen izgalmakkal tölti meg az ünnepi várakozást! Mutatjuk a kedvenceinket!

A játékkal töltött adventi kalendáriumokban az a jó, hogy minden egyes napra tarogatnak egy apró meglepetést, egészen december 1-től kezdődően. Mire a kis lurkók az utolsó naphoz érnek, már a fenyőfa is a nappaliban díszeleg, így igazán ünnepi és izgalmakkal teli játék vár rájuk.

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt készülnek ilyenkor a gyártók, így biztos, hogy minden szülő a legtökéletesebb naptárat választhatja.

SCHLEICH DINOSAURS ADVENTI NAPTÁR - a dínók szerelmeseinke

Az új DINOSAURS adventi naptár 24 mesés meglepetést rejt magában az ajtók mögött, lerövidítve a várakozást a nagy ünneplésig, a kis dínó kedvelők örömére! Azoknak, akik szeretik ezeket az ősi lényeket és környezetüket, ez a naptár tökéletes választás!

Nem fogjuk felfedni az összes titkot, de a készlet tartalmazza a félelmetes T-Rexet, tojásokat, növényeket, és számos izgalmas dolgot is!

 

ITT TALÁLOD!

 

 

 

BÁL A PALOTÁBAN - Playmobil

Melyik kislány ne álmodozott volna már egy mesés karácsonyi környezetről, amiben minden csupa fehér, csupa csillogó, az ünnepi hangulat pedig páratlan! Ez a készlet elhozza a gyerekeknek egy igazi palota világát, ahol a zene és a tánc reggelig tart! A doboz hátulját le lehet hajtani, így máris a táncparketten találhatják magukat a meglepetés figurák között.

ITT TALÁLOD!

ERDEI KARÁCSONY - Playmobil

A 123 sorozat szándékosan nagyobb darabokat tartalmaz, hogy ideális legyen a kisebb korú gyeremekek részére is már másfél éves kortól. Mindegyik ajtó mögött különféle kedves kis figurák, kiegésztők rejtőznek, így az ünnepekre összegyűlnek az erdei állatok, hogy a gyerekekkel együtt töltsék a karácsonyt. Természetesen Télapó és szánját sem hiányozhat, de a többi maradjon meglepetés!

ITT TALÁLOD!

 

HEARTLAKE CITY TÉGED VÁR! - Lego Friends

24 ablakocska mögött klassz, megépíthető ajándékok rejtőznek, melyek Heartlake City világát tükrözik. A szobában kiállítva vagy szalaggal a karácsonyfára akasztva még ünnepibb hangulatba kerülhetnek a gyerekek! A készlet tartalmazza Mia minifiguráját, valamint 2 pingvin, 2 robot, egy hörcsög és egy hóember figuráit is.

ITT TALÁLOD!

 

LEGO STAR WARS - az igazi fanatikusoknak!

A rajongók december minden egyes napján egy galaktikus meglepetésre ébredhetnek ezzel a 2019-es adventi naptárral! Minden ajtó mögött egy megépíthető Star Wars szereplő, csillaghajó, jármű vagy más megépíthető, gyűjtőknek való játék lapul, valamint 2 exkluzív, karácsonyi LEGO figura. Ha minden ajtót kinyitottak, még akkor is vár rájuk egy kihajtható, színpompás Ahch-To szigeti helyszínt ábrázoló játszószőnyeg, amelyen a gyermekek fantasztikus Star Wars kalandokat játszhatnak el.

Ez a gyermekeknek szánt adventi naptár nagyszerű Star Wars témájú ajándék, mellyel izgatottan fogják várni az ünnepet.

ITT TALÁLOD!

 

 

További kalendáriumok IDE kattintva érhetőek el!

Örömteli várakozást és sok játékot kívánunk!

Játék Bolygó