Blog

2019-es karácsonyfa trendek

2019.11.19 17:18

2019-es fenyőfa trendek a szuper cukitól az egészen bizarr megoldásokig. Te melyik dekorációt tudnád elképzelni a saját fátokra idén karácsonykor? Meríts ihletet gyűjteményünkből!

Elkalauzolunk téged a 2019-es karácsonyfa trendek világába, ahol a mesés kompozíciók mellett bizony hajmeresztő irányzatokat is találtunk. Természetesen ez csupán a szubjektív véleményünk, a döntést rád bízzuk, hiszen nem vagyunk egyformák. Neked melyik szín, ötlet és formavilág tetszik a legjobban? Meríts inspirációt az idei dekorációhoz.

1. Vintage karácsony 

Ismét virágkorát éli a retró stílus, ami nem csak a divatban, de idén a karácsonyi díszekben és színekben is visszaköszön. Oldtimer autókba ültetett figurák, részletgazdagon kidolgozott kerámia mikulások és a hagyományos fehér, zöld és piros színek mellett a mindenféle formájú és színű gömbök hódítanak idén.

 

Fotók: Pinterest.com

2. Virágeső

Nem csak akasztós gömböknek és girlandoknak van helye a fán, erre néhány virágokkal díszített fenyő tökéletes példát mutat. Természetesen minden lehet giccses ha túlzásokba esünk, de stílust is teremthetünk ha igényességgel fűszerezzük a kreativitást. Te kipróbálnád ezt az új irányzatot?

Fotók: Pinterest.com

3. Mesevilág

A következő válogatás merőben eltér a hagyományos és megszokott díszítésektől, hiszen nem csak a színek, de a fenyőfára kerülő dekoráció sem hétköznapi! Mindazonáltal a gyerekek valószínűleg imádnák, mert nem csak vagány és formabontó, játékos ötleteket is tartalmaz egyik-másik kreáció, ami a mesevilágba repítheti fantáziájukat.

 

Fotók: Pinterest.com

4. Ombre, avagy átmenet

A színátmenetes és szivárvány fák nem az idei év találmányai, ám annyira megszerették külföldön, hogy valószínűleg sokan fogják 2019-ben is ezt a stílust választani.

Fotók: Pinterest.com

5. Kék

Idén karácsonykor a slágerszín a kék lesz, annak viszont számtalan árnyalata fog pompázni a fenyőfákon és a kiegészítő lakásdekorációkon. Ebből az okból kifolyólag hoztunk néhány példát kék színű díszítésre is, hogy könnyebb legyen eligazodni, mely színekkel kombinálható és hogyan mutat jól a karácsonyfán.

 

 Fotók: Pinterest.com

Karácsonyi dekorációk IDE kattintva érhetőek el!

Kellemes készülődést kívánunk!

Játék Bolygó

 

Fotók: Pinterest.com

Borítókép: Pixabay.com