Blog

10 vicces és szupercuki farsangi jelmez, amit akár Te magad is elkészíthetsz a gyerekeknek!

2020.01.30 10:42

 

Nincs még ötletetek, hogy minek öltözzön a gyerkőc idén farsangkor? Inspirálódjatok válogatásunkból, melyek között akad olyan is, amit akár saját kezűleg, otthoni alapanyagokból is elkészíthettek.

 

 

Személyes kedvenc ünnepi időszakunk, a karácsony mellett természetesen, a farsang és az ezzel járó bölcsis, ovis, iskolai és otthoni mulatságok, bálok, amikor minden a jókedvről, kacagásról, a színekről és az önfeledt szórakozásról szól. Az internetnek köszönhetően ma már elég könnyű ötleteket gyűjteni azzal kapcsolatban, hogy ki minek öltözzön be, ráadásul találni olyan kreációkat és elmés kivitelezéseket, melyek valljuk be őszintén, talán sohasem jutottak volna magunktól eszünkbe. Épp egy ilyen kutatást végeztünk, amikor belebotlottunk az általunk 10 legviccesebbnek és legcukibbnak vélt jelmezbe, amit most meg is osztunk veletek. Némelyik annyira egyszerű és nagyszerű, hogy az otthonunkban fellelhető anyagokból könnyedén elkészíthető, ezért azt javasoljuk, elő az ollót, kartonpapírt, vattát, esernyőt és azonnal lássatok is munkához. :)

Állati vidámság

Bárány, csiga, medúza...wáo, teljesen le vagyunk nyűgözve, hiszen mindegyik jelmez irtó aranyos és nem is tűnnek nagy örödöngösségnek. Személyes kedvencünk a medúza, mely talán az egyik legkreatívabb és legpraktikusabb megoldás a 3 közül! Az átlátszó esernyőt nem nehéz beszerezni, rádadásul igen költséghatékony megoldás is a krepp papírral dekorálás. Farsang után pedig könnyedén vissza lehet alakítani az eredeti állapotába, így tökéletes lesz a gyerkőcnek az esős napokon.

 

  

Fotók: Pinterest.com

2. Mesehősök újratöltve

A rajzfilmek, animációs mesék főhősei és karakterei érthető módon a gyerekek nagy kedvencei. A farsangi időszak az egyik legjobb lehetőség arra, hogy az álmok valóra váljanak és ha csak egy napra is, de olyan szereplők bőrébe bújjanak a lurkók, akik tetteikkel, személyüségükkel megváltoztatták a 'világot'. Bizonyára sok Pókember és Elsa fog rohangálni az osztálytermekben idén, ezért hoztunk 3 másik olyan ötletet, ami nem csak hogy elképesztően mókás, de a róluk készült filmek az utóbbi évek nagy slágerei voltak.

- Így neveld a sárkányodat

- Agymanók

- Addams Family 

Fotók: Pinterest.com

3. Légy kreatív

A mindennapi életből, a minket körülvevő dolgokból könnyedén meríthetünk elképesztően frappáns ötleteket. Erre kiváló példa a következő 3 jelmez, ami nem feltétlenül sláger a gyerekek körében, mégis annyira kreatív és egyedi, hogy mi szó szerint rajongunk értük.


Fotók: Pinterest.com

4. Number 1

Felkészültetek? Na ez aztán tényleg vicces és nagyon minimál jelmez, mégis odaág vagyunk érte! A legbátrabb hősök köztünk élnek, ezért idén a number 1 jelmeznek az időjárás tudósítót nevezzük ki, aki semmilyen veszélyes helyzettől nem retten meg és a legszélsőségesebb időjárási viszonyok között is helytáll, hogy tájékoztathassa az embereket! Hát nem cuki? :)

 

Fotó: Pinterest.com

Reméljük élveztétek gyűjtésünket és hatására sikerül megálmodni a legszuperebb jelmezeket!

Sok sikert és kreatív együtt töltött időt kívánunk a készülődéshez!

Azoknak pedig, akiknek kevesebb kézügyesség vagy idő áll rendelkezésére, természetesen segítünk, hiszen óriási jelmezkínálattal készültünk idén is.

Webáruházunkban IDE kattintva lehet elérni teljes kínálatunkat!

 

Borítókép: Pixabay.com

Jelmez fotók: Pinterest.com