Hableány party szalvéta

Cikkszám: 58322
Hableány party szalvéta
Hableány party szalvéta
Cikkszám: 58322
Nincs raktáron
790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 Ft

Folyamatosan változik a világ. Ami a mai gyerekeknek a Bogyó és Babóca, az az idősebb generációnak még a TV Maci volt. Hasonló a helyzet az egész estés animációs filmeknél is: a ma divatos szerelmes sztori a Shrek, az X és az Y generáció azonban a Disney hercegnők meséin nőtt fel. Hamupipőke, Belle és Ariel volt a sztár, de mit lehet tenni? Változik a világ, és ez így van jól.

A Kis Hableány meséje azonban töretlenül az élbolyban tartózkodik, és ez nyilván több oknak is köszönhető. Nyilván az elsődleges nem lehet más, mint hogy a története nemcsak egészen egyedülálló, álomszerű és magával ragadó, hanem hatalmas fordulatokkal tarkított is. És persze itt a másid fontos tény: ezt a csodát bizony nem más, mint Hans Christian Andersen hozta el Nekünk a tenger mélyéről, méghozzá 1831-ben.

A képen látható mesebeli hableány szalvéta is a dán író által bemutatott változatot, semmint a Disney-feldolgozást ábrázolja, és meg kell hagyni, gyönyörűen mutat. 16 centiméteres méretének köszönhetően már messziről szemrevételezhető, így tökéletesen alkalmas arra, hogy akár sellőkkel tematizáljuk a partit. A csomagban 16 darabot találsz. Nem rossz, ugye?

Bátran merjük ajánlani mellé a mesebeli hableány poharakat és tányérokat.

Mérete: 33 cm x 33 cm.

2 rétegű papírszalvéta.

16 db szalvéta/csomag.