EUREKAKIDS - Kisállat kozmetika - szerepjáték (5250019)

Cikkszám: 5250019
EUREKAKIDS - Kisállat kozmetika - szerepjáték (5250019)
EUREKAKIDS - Kisállat kozmetika - szerepjáték (5250019)
Cikkszám: 5250019
Nincs raktáron
6 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 21 Ft

Kisállat kozmetika szerepjáték lányoknak.

Ezzel az aranyos készlettel felöltöztetheted a kutyusodat. A szett különféle ruhákat, valamint a szépségszalon színpadát is tartalmazza, a dobozában pedig könnyen tárolhatsz mindent. 

Ragasztó használata nélkül tapad minden sima felülethez (üveg, tükör, hűtőszekrény stb.), így könnyű felhelyezni és levenni. Ha felrakás után piszkos lesz, csak mosd le vízzel és használd tovább!

A szett doboza lesz a kutyus házikója, a dobozban lévő kiegészítő a kutyust állva tartja. 

Doboz mérete: 22,2 x 3 x 22,2 cm. Kutya magassága: 19,3 cm.

A sze­rep­já­ték az óvo­dás­korú gye­re­kek leg­jel­lemzőbb játék­faj­tája, a sze­mé­lyi­ség­fejlő­désük egyik legfontosabb eszköze, ami­kor a felnőt­tek sze­re­peit, viszo­nyait ele­ve­ní­tik meg. Ilyen­kor bár­kiből lehet orvos, szakács, építőmunkás akár a nappali közepén is. 

A sze­rep­já­ték célja az életre való fel­ké­szü­lés, fon­tos a szo­ci­á­lis és érzelmi fejlő­dés kialakulásában. ­A sze­rep­já­té­kok töké­le­te­sek arra, hogy a gyerkőc olyan sze­re­pe­ket pró­bálhasson ki, amivel csak később fog talál­kozni. A szerepjáték többek között segít fel­ol­dani a feszült­sé­get, meg­ol­dani a konf­lik­tu­so­kat, fel­dol­gozni a fáj­dal­mat.