10750 - LEGO Juniors Közúti szerelőkocsi

Cikkszám: 10750
10750 - LEGO Juniors Közúti szerelőkocsi
10750 - LEGO Juniors Közúti szerelőkocsi
Cikkszám: 10750
Nincs raktáron
4 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 13 Ft
LEGO® 10750 - LEGO Juniors Közúti szerelőkocsi. Indulj útnak a LEGO® Juniors útjavító brigádjával, és hozd rendbe a város utcáit! Állj be a teherautóval a megfelelő helyre, majd pakold le a betonkeverőt! Állítsd le a közlekedést a sorompóval, majd öntsd ki a cementet és töltsd fel a lyukat! Ha minden kész, fogd a szerszámokat és takaríts fel magad után, majd indulj útnak a következő helyszínre!

Fogd a lapátod és láss munkához! Hozd rendbe a város utcáit ezzel a LEGO® Juniors közúti szerelőkocsi készlettel, amelyben utánfutós teherautót, forgatható betonkeverőt, szerszámelemeket, kukát, sorompót és egy minifigurát találsz. Légy te is a LEGO® City útjavító brigád tagja, és hozd rendbe az utcákat! Szórakoztató játék fiúknak és lányoknak, mely tartalmaz egy könnyen megépíthető közúti szerelőkocsit a gyors építést segítő alvázzal, minifigura számára megfelelő vezetőfülkét, nyitott platót a szerszámok szállításához, plusz rámpát és forgatható betonkeverőt. A szórakoztató készletben egyszerű építési útmutatót és játékleírást is találsz, a nagyobb elemeknek köszönhetően pedig a fiatalabb gyermekek is nagyobb magabiztosságra tehetnek szert. A csomagban egy minifigurát találsz.

• A csomagban építőmunkás minifigura található.
• Tartalmaz egy közúti szerelőkocsit minifigura számára megfelelő vezetőfülkével, nyitott platóval a szerszámok szállításához, plusz lecsatlakoztatható utánfutót és betonkeverőt.
• Engedd le a pótkocsi rámpáját és pakold le a betonkeverőt!
• Pörgesd meg a keverőt, készítsd el a „betont”, majd simítsd szét a kátyúban az ásóval!
• Tartozékelemek: légkalapács, lapát, kuka, sorompó és 6 beton elem.
• Életkornak megfelelő építési és játékélményt kínál a 4-7 éves fiúk és lányok számára.
• Könnyen megépíthető modelleket tartalmaz nagyobb kezdőelemekkel és a gyors építést segítő alapokkal, plusz egy egyszerű útmutatót, hogy a gyermekek gyorsan nekiláthassanak az építésnek és a játéknak.
• Az összes LEGO® Juniors készlet tökéletesen illeszkedik az összes többi LEGO készlettel.
• A teherautó méretei pótkocsival együtt: 6 cm magas, 18 cm hosszú és 5 cm széles.